یک متخصص تغذیه گفت: مواد غذایی باید در بسته‎بندی‎های مناسب نگهداری شود، چراکه در غیر این صورت مشکلات فراوانی را به وجود خواهد آورد.
کد خبر: ۵۸۸۶۲۳

سعیده نهاوندی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: فریز کردن مواد غذایی باعث کاهش یا متوقف شدن رشد و فعالیت میکروبی می‌شود که باید دقت قابل توجهی به این داشته باشیم. البته درباره نگهداری مواد غذایی باید نکاتی را مدنظر داشت ازجمله درج تاریخ روی بسته‎بندی‎ها، استفاده از نایلون‎های پلاستیکی استاندارد، چینش مناسب در طبقات یخچال و جداسازی مواد غذایی پخته از خام، چراکه در صورت چینش غیرصحیح بین بسته‎بندی‎های مواد غذایی، چسبندگی به وجود آمده که این مشکلاتی را به همراه خواهد داشت.

وی یادآور شد: رعایت نکردن نحوه صحیح چینش مواد غذایی روی هم در طبقات یخچال، پدیده‎ای به نام سوختگی انجماد و کاهش کیفیت غذا را به دنبال دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها