در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
طرز تهیه:ابتدا حبوبات را که شامل نخود، لوبیا سفید، لوبیا قرمز و گندم است از شب قبل در آب بخیسانید. بعد از گذشت 12 ساعت آنها را در صافی بریزید و با آب گرم شستوشو دهید. قابلمه مناسبی را انتخاب کنید و نیمی از پیاز سرخ شده را همراه با گوشت و حبوبات خیسخورده در آن بریزید. سپس ادویهها را همراه با مقداری آب روی آن بریزید و روی حرارت بگذارید. شعله را کم کنید تا مواد آهسته بپزند. بعد از این که گوشت و حبوبات نیمپز شدند، ماش و عدس را به آنها اضافه کنید. بعد از این که مواد خوب پخت، گوشت را خارج کنید و بعد از سردشدن با دست ریشریش کرده و سپس آن را دوباره به آش اضافه کنید. در این مرحله باید مدام آش را هم بزنید تا ته نگیرد. سبزی آش را که ریز خرد کرده بودید به آش اضافه کنید و صبر کنید بپزد. همزدن را تا زمانی ادامه دهید که آش کاملا لعابدار شود و جا بیفتد. نمک و فلفل و بقیه پیاز داغ را به آش اضافه کنید. سپس آش را در ظرف مناسبی بریزید و با پیاز داغ و نعناع و مقداری کشک تزئین کنید. تندی این آش از سایر آشها مقداری بیشتر است. نوشجان.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
برای بررسی کتاب «خلبان صدیق» با محمد قبادی (نویسنده) و خلبان قادری (راوی) همکلام شدیم