واژگونی تریلر در فیروزکوه حادثه آفرید

واژگونی یک دستگاه تریلر حامل سنگ معدن در محدوده تونل هرانده محور فیروزکوه ـ تهران باعث قطع عضو راننده شد.
کد خبر: ۵۸۱۱۴۵

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، سرهنگ علیرضا واحدی، فرمانده انتظامی شهرستان فیروزکوه در این باره گفت: در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی 110 مبنی بر وقوع یک فقره تصادف در محدوده تونل هرانده در محور فیروزکوه ـ تهران، ماموران با هماهنگی نیروهای امدادی در محل حادثه حاضر شدند.

وی افزود: در بررسی‌های اولیه مشخص شد، یک‌دستگاه تریلر حامل بار سنگ معدن در این حادثه واژگون و به دنبال آن تعدادی از سنگ‌ها نیز به لاین مخالف پرتاب و موجب جراحت شدید راننده و سرنشین یک دستگاه کامیون عبوری دیگر شده است.

وی خاطرنشان کرد: پس از چند ساعت تلاش واحد گشت انتظامی و پلیس راه، اورژانس، هلال احمر، آتش‌نشانی و راهداری، راننده تریلر که در زیر کابین خودرو محبوس و دو عضو بدن وی قطع شده بود، به بیرون منتقل و همراه دومجروح خودروی کامیون به بیمارستان انتقال یافت.

سرگرد رنجبر، رئیس و کارشناس پلیس راه فیروزکوه ـ دماوند بی‌احتیاطی و تجاوز از سرعت مجاز از سوی راننده تریلر ماک (کفی) را علت اصلی این حادثه عنوان کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها