رنگ آسمان

دریای خزر مواج است

شاید تنها ناپایداری‌های اخیر کشور، فقط محدود به سواحل دریای خزر بوده و در دیگر مناطق، تابستان با تمام قدرت حکمفرمای مطلق آب و هوای میهنمان است. ناپایداری‌های شمالی همچنان ادامه دارد.
کد خبر: ۵۸۰۸۳۴

دیروز: در این روز شاهد رشد ابر و بارش‌های رگباری در برخی مناطق ساحلی دریای خزر، بخصوص در استان گیلان بودیم. در نیمــه شرقی و غربی هــــم وزش باد و گرد و خاک ادامه داشت. در دیگر مناطق کشور آب و هوای گرم و تابستانی حاکم بود.

امروز: انتظار داریم امروز هم بارش در نوار ساحلی کشور و برخی مناطق شمال شرق ادامه داشته باشد. امروز دریای خزر مواج خواهد بود. در دیگر استان‌های میهن، آسمان صاف تا قسمتی ابری و هوا گرم است. در نیمه غربی و نیز در نیمه شرقی وزش باد و گرد و خاک مثل روزهای متوالی گذشته ادامه دارد.

آینده‌نگری: طی روزهای آینده تغییر چندانی در الگوی نقشه‌ها به‌وجود نمی‌آید، فقط بر میزان بارش‌ها در سواحل شرقی دریای خزر افزوده خواهد شد. از نظر دمایی هم گرچه دما کمی بالا یا پایین می‌رود، اما هوای گرم و تابستانی طی این هفته هم باقی می‌ماند.

احسان مرادی / جام‌جم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها