هزینه سرویس مدارس تا 32 درصد گران شد

شورای شهر تهران حداکثر سقف نرخ کرایه خودروهای سرویس مدارس برای سال تحصیلی آینده را ۲۰ و ۳۲ درصد تصویب کرد.
کد خبر: ۵۸۰۱۳۲

به گزارش فارس، براساس این مصوبه، حداکثر کرایه خودروها اعم از مینی‌بوس، میدل‌باس و اتوبوس 20 درصد افزایش و حداکثر سقف کرایه در ون و سواری 31.6 درصد افزایش یافت.

طبق اعلام شورای شهر، این افزایش مطابق با نرخ تورم است و هیچ‌یک از آیین‌نامه‌ها و ضوابط برای استاندارد خودروهای سرویس مدارس تغییر نکرده است. طبق مصوبه شورای شهر، رقم تعیین شده برای سقف افزایش نرخ سرویس مدارس می‌تواند در برخی مناطق نسبت به میزان درآمد خانواده‌ها کمتر شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها