مرگ 3 آتش نشان در دو آتش سوزی نیویورک

جام جم آنلاین: سه مامور آتش نشانی نیویورک در جریان حریق در دو آپارتمان جداگانه کشته شدند تا روز دوشنبه به مرگبارترین روز آتش نشانان امریکایی از بعد از حملات تروریستی سپتامبر 2001 تبدیل شود.
کد خبر: ۵۷۷۸۰

به گزارش سی ان ان ، دو نفر از این قربانیان که به همراه چهار نفر دیگر داخل شعله ها گیر افتاده بودند مجبور شدند از پنجره طبقه چهارم آپارتمانی در برونکس خود را به پایین بیندازند.چهار همکار دیگر آنان به شدت مجروح شدند.
مایکل بلومبرگ شهردار نیویورک گفت وقتی آتش از طبقه سوم به طبقه چهارم سرایت کرد آنها با انتخابی وحشتناک مواجه شدند و با علم به این که به شدت آسیب خواهند دید از پنجره طبقه چهارم به پایین پریدند.
در حادثه ای دیگر یک آتش نشان که دنبال منشا یک آتش سوزی در خانه ای در بروکلین بود به شدت مجروح شد.
ریچارد اسکلا فانی 37 ساله ساعاتی بعد در بیمارستان جان سپرد.343 آتش نشان در حملات تروریستی سپتامبر 2001 در ساختمان مرکز تجارت جهانی کشته شدند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها