حق با شماست

مسئولان به فکر ریزگردها باشند

موحدی از مشکین‌شهر: پل روگذر هفت‌تیر مشگین‌شهر را که با صرف هزینه یک میلیارد تومانی احداث کرده بودند تخریب کردند، بدون این‌که مسئولان شهرداری توضیحی در این باره دهند. چرا؟
کد خبر: ۵۷۰۶۶۴

جمع‌کثیری از شهروندان: آلودگی، گرد و خاک و ریزگردها علاوه بر گرمای شدید شهرهای جنوبی باعث شده است تنفس هموطنان در بهبهان، اهواز، همدان و دیگر نقاط کشور بسختی انجام شود. کاش مسئولان کمی بیشتر به این موضوع توجه می‌کردند.

یک شهروند از پردیس: در خصوص امنیت پارک تندرستی پردیس مسئولان ذی‌ربط چاره‌ای بیندیشند.

یک شهروند از هورستانه: در کنار منازل مسکونی و باغات هورستانه، مرغداری قرار دارد که فضولات آن باعث آلودگی محیط زندگی و محصولات باغات شده است. از مسئولان ذی‌ربط می‌خواهیم به این مساله رسیدگی کنند.

یک شهروند از خوانسار: با وجود ساخت بهشت فاطمه برای دفن اموات در خوانسار، در منطقه عمادیه هنوز اموات را در مناطق مسکونی به خاک می‌سپارند. چه ارگان یا سازمانی مسئول رسیدگی به این مشکل است؟

جوابیه:در پی درج پیامی در نوزدهم اردیبهشت با عنوان «میزان مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی» مشاور مدیرعامل و مدیر روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی با ارسال نامه‌ای اعلام کرد: مبلغ مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی در زمان برقراری مطابق مفاد قانون تامین اجتماعی و مقررات مربوط محاسبه شده و افزایش‌های بعدی آن نیز همه ساله از سوی هیات وزیران و به طور هماهنگ با دیگر صندوق‌های بازنشستگی تعیین و برای اجرا به این سازمان ابلاغ می‌شود. تاکنون علاوه بر افزایش‌های سالانه مستمری‌ها، پرداخت کمک هزینه اولاد، کمک عائله‌مندی، کمک هزینه همسر متکفل فرزند، کمک هزینه مسکن، کمک هزینه معیشت(بن)، سبد و کالا به صورت داوطلبانه و با استفاده از منابع داخلی سازمان انجام شده است. همچنین این سازمان تاکنون به چهار مرحله هماهنگ سازی مستمری‌ها اقدام کرده و همواره انجام اقدامات مشابه با توجه به امکانات مالی و حفظ وضع تعادل منابع و مصارف سازمان در دستور کار قرار دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها