![خطر پرتوهای فرابنفش، آلاینده ازون و گرمای بیسابقه | چرا کمیته اضطرار تشکیل نمیشود؟](/files/fa/news/1403/5/5/1236632_213.jpg)
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
پس اگر بتوانیم به شیوهای سیب را هم به میوههایی که بچهها میخورند اضافه کنیم، بسیار خوب است. برای این کار میتوانید سیب را پوست بکنید و آن را رنده کنید. سپس کمی شکر و گلاب به آن اضافه کنید تا طعم و عطر خوبی بگیرد. حالا این فالوده خوشمزه آماده است و فرزندتان میتواند آن را نوشجان کند. البته برای روزهای گرم سال میتوانید چند تکه یخ هم داخل آن بریزید.
البته روش دیگری هم برای تهیه میانوعدهای خوشمزه با سیب وجود دارد. در این روش میتوانید سیبهایی را که پوست کنده و قطعهقطعه کردهاید همراه با سه چهارم پیمانه آب، یک چهارم پیمانه شکر و نصف قاشق چاپخوری دارچین مخلوط کنید. سپس در ظرف را بگذارید و آن را به مدت 15 تا 20 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید تا حدی که سیبها نرم شود. سپس بگذارید این مخلوط بماند تا خنک شود و پس از آن به کمک چنگال سیبها را له و آن را میل کنید.
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
جواد فروغی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین: