فلفل بخورید تا پارکینسون نگیرید

به گفته متخصصان افرادی که در هفته دوبار فلفل می‌خورند، احتمال ابتلای آنها به بیماری پارکینسون تا یک سوم کاهش پیدا می‌کند.
کد خبر: ۵۶۱۸۹۷

در حقیقت خوردن مواد غذایی مانند سیب‌زمینی و گوجه فرنگی که حاوی نیکوتین خوردنی است، نقش مهمی در محافظت از بدن در برابر ابتلا به بیماری‌هایی مانند پارکینسون دارد. علاوه بر این شواهدی مبنی بر تاثیر استعمال دخانیات یا استفاده از چسب‌های نیکوتینی در کاهش احتمال ابتلا به بیماری پارکینسون نیز به دست آمده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
ربع قرن با رادیو جوان

با وحید اسدی، مدیر رادیو جوان درباره رویکرد‌های جدید این رادیو در ۲۸ سالگی تأسیس آن گفتگو کردیم

ربع قرن با رادیو جوان

نیازمندی ها