افشین پیروانی افزود: ستاد رسیدگی به تخلفات حرفه ای هنوز از من دعوت نکرده تا نام مربی متخلف را افشا کنم.
سرمربی تیم فوتبال سنگ آهن بافق اظهار داشت: به نظرم حضورم در ستاد تخلفات فوتبال تأثیری نخواهد گذاشت چرا که مسئولان فوتبال مسئله تبانی را ترتیب اثر نمی دهند.
وی تصریح کرد: مسئولان فدراسیون فوتبال قرار است در جلسه ای با مسئولان تیم های فوتبال لیگ دسته یک موضوع تبانی را بررسی کنند.
پیروانی درباره راهکار حذف مسئله تبانی در لیگ آزادگان گفت: مسئولان فوتبال باید در مورد مسئله تبانی قاطعیت داشته باشند و متخلفان را به مدت 10 سال از حضور در میادین فوتبال محروم کنند.
سرمربی تیم فوتبال سنگ آهن بافق عنوان کرد: مظنونان به تبانی زرنگ هستند و سعی می کنند که اثری از تخلفشان را به جا نگذارند.
وی درباره مسئله دوپینگ در لیگ دسته یک به باشگاه خبرنگاران گفت: مسئله دوپینگ در لیگ دسته یک بیداد می کند اما مسئولان فوتبال فقط در هفته آخر تست دوپینگ را انجام می دهند و هیچ نظارتی بر روی بازی های لیگ دسته یک ندارند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در یکسالگی عملیات پیجری رژیم صهیونیستی در لبنان با مجتبی امانی سفیر کشورمان در بیروت به گفتوگو نشست
علیاصغر شعردوست معتقد است شهریار با آفرینش غزلهای نو، تحولی بیسابقه در شعر فارسی ایجاد کرده است
رئیس کمیسیون اقتصادی دبیر خانه مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفت و گو با «جام جم» مطرح کرد