این قابلیت که Inactive Account Manager نامیده میشود، پس از فعالسازی توسط کاربر و گذشت 3، 6، 9 یا 12 ماه از غیرفعال بودن، حساب به طور خودکار حذف میشود. البته گزینههای دیگری چون به اشتراکگذاری محتویات با کاربر دیگر نیز وجود دارد. این قابلیت در سرویسهای جیمیل، گوگلپلاس، یوتیوب، بلاگر و گوگل وویس فعال شده است.
دکتر همایون: حضرت فاطمه (س) الگویی بیبدیل برای نقشآفرینی بانوان در عرصه تمدنسازی هستند
رئیس مرکز آمار ایران در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» تشریح کرد