تا حماسه‌ای دیگر

«ایرانی آرام»

دکتر غلامعلی حدادعادل در یکی از اولــــــین سفرهای استانی ـ انتخاباتی به زنجان سفر کرد و در جمع دانشجویان زنجانی اظهار کرد: دولت کنونی پنج سال پیش هم کشور را اداره می‌کرد، ولی موج گرانی از زمانی شدت گرفت که تحـــریم علیه ایران شدیدتر شد.
کد خبر: ۵۵۶۵۳۳

این در حالی است که اصولگرایان منتقد دولت، نقش دولت در گرانی‌ها را بسیار بیشتر از تحریم‌ها می‌دانند و اظهارنظر دکتر حدادعادل از این نظر به سخنان مقامات دولتی نزدیک شده است.

حدادعادل همچنین گفت: اگر اختلاف بین مجلس و دولت تا این اندازه وجود نداشت و قوانین واقع‌بینانه‌تر بود، دولت به قوانین بیشتر عمل می‌کرد. دیروز ستاد مردمی حامیان حدادعادل با عنوان «ایرانی آرام» با صدور بیانیه‌ای اعلام موجودیت کرد.

گفتمان فلسفی یک نامزد با مخاطبان

دکتر حسن سبحانی، نامزد مستقل انتخابات ریاست جمهوری در نامه‌ای خطاب به نخبگان از منظری جدید و فلسفی به اجرای قانون اساسی پرداخته است. در این نامه آمده است: مغایر نبودن مصوبات با شرع و قانون اساسی، لزوما به معنای مطابق بودن مصوبات با شرع و قانون اساسی نیست، لذا منطقا همواره این امکان وجود داشته است که مصوبات مجلس شورای اسلامی، مغایر اصول قانون اساسی نبوده و در عین حال، مطابق آن اصول هم نباشند!!

پیشنهاد وزیر خارجه سابق برای افزایش درآمد سینمای ایران

منوچهر متکی، وزیر پیشین امور خارجه و نامزد امروز انتخابات ریاست جمهوری، راهکاری برای افزایش درآمد سینمای ایران پیشنهاد کرد.

متکی که ظاهرا سعی دارد از چهره صرفا دیپلماتیک فاصله بگیرد، معتقد است با احداث سالن‌های سینمایی کوچک ۵۰ تا صد نفره می‌توان جهشی بزرگ در درآمد سینمایی ایران ایجاد کرد.

نامزدی که منتقد دولت‌های هاشمی، خاتمی و احمدی‌نژاد است

دکتر صادق واعظ‌زاده هم جدیدترین نامزد انتخابات ریاست جمهوری است. رئیس مرکز الگوی اسلامی ـ ایرانی پیشرفت دیروز گفت: شخصیت‌های علمی، سیاسی و جوانان به من برای حضور در انتخابات پیشنهادهایی دادند و من بزودی تصمیم خود را برای انتخابات ریاست جمهوری اعلام می‌کنم.

واعظ‌زاده همچنین با نقد دولت‌های گذشته تاکید کرده است: طرح‌های اشتغال ضربتی دولت‌های خاتمی و بنگاه‌های زودبازده دولت‌های احمــــــدی‌نژاد موفق نبود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها