زندگی عادی در مناطق زلزله‌زده استان بوشهر

معاون امور عمرانی استاندار بوشهر از حل مشکلات تاسیسات زیربنایی مناطق زلزله‌زده خبر داد و گفت: در تمام شهرها و روستاهای زلزله‌زده امکانات زیربنایی شامل آب، برق و گاز مهیا و راه‌های مواصلاتی این نقاط نیز بازگشایی شده است.
کد خبر: ۵۵۳۷۹۲
زندگی عادی در مناطق زلزله‌زده استان بوشهر

به گزارش واحد مرکزی خبر، رستمی با اشاره به تامین روشنایی معابر شهرها و روستاهای آسیب دیده افزود: روشنایی معابر این نقاط آغاز شده است و تا 24 ساعت آینده روشنایی این شهرها و روستاها تامین می‌شود.

معاون امور عمرانی استاندار بوشهر با بیان اینکه 30 سرویس بهداشتی برای نصب تامین شده است گفت: با هماهنگی به عمل آمده با وزارت دفاع و پشتیبانی قرار شد این وزارتخانه سرویس‌های بهداشتی و حمام مورد نیاز مناطق زلزله‌زده را در اسرع وقت تامین کند.

رستمی از تامین آرد مورد نیاز خانوارهای آسیب دیده خبر داد و افزود: 600 کیسه آرد به صورت رایگان در اختیار کسانی که متقاضی پخت نان محلی در منزل خود هستند قرار می گیرد.

سرپرست معاونت برنامه‌ریزی استانداری بوشهر نیز گفت: براساس ساز و کاری که دولت در نظر گرفته است پرداخت اقساط وام‌های زلزله‌زدگان فعلا متوقف است و پس از حل مشکلات آنان ساز و کار دیگری برای پرداخت معوقات بانکی تعریف می‌شود.

عوض پور افزود: برای پرداخت وام‌های بازسازی مناطق زلزله‌زده لازم است شعبه‌ای از بانک مسکن در بخش شنبه ایجاد شود.

وی همچنین افزود: برای پیشگیری از هر گونه مشکل، مواد غذایی را فقط هلال احمر و با نظارت دانشگاه علوم پزشکی بین زلزله زدگان توزیع می کند.

newsQrCode
برچسب ها: بوشهر زلزله
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیات‌ها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتار‌های تنش‌زا شود

ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

نیازمندی ها