پیشخوان

قصه‌های قرآنی راه و چاه

نویسنده: شهرام شفیعی/ انتشارات: طلایی/ شمارگان: 5050 نسخه/ قیمت: 15000 تومان
کد خبر: ۵۳۸۰۷۵

این کتاب شامل 24 داستان قرآنی است که از آفرینش آغاز شده و در آن نه تنها داستان پیامبرانی مانند حضرت نوح و صالح و ایوب و ابراهیم و یوسف و داوود و یونس و... بیان شده، بلکه به داستان‌های هابیل و قابیل و... نیز پرداخته شده است. شهرام شفیعی با زبانی ادبی که در بعضی مواقع به زبان ادبیات کهن شباهت بسیار پیدا می‌کند، داستان‌ها را نقل کرده است. 17 تصویرگر، کار تصویرگری داستان‌های این کتاب را انجام داده‌اند که سبک‌های مختلف،‌ جذابیت کتاب را دو چندان کرده است.

قصه‌های قرآنی راه و چاه با کیفیت بالای چاپ و کاغذ روغنی، برگزیده جایزه کتاب برتر سال 1390 بوده که پیش از هر چیز جذابیت 50 تصویر متفاوت رنگی آن، مخاطب را به خواندن داستان‌های قرآنی مشتاق می‌کند.

12 قصه از امام علی(ع) و یارانش

نویسنده: مژگان شیخی/ انتشارات: قدیانی/ شمارگان: 2200 نسخه/ قیمت: 12500 تومان

12 قصه این کتاب با نگاهی به نهج‌البلاغه با عنوان‌های: یار روزهای سخت، کسی که می‌آید، ابوذر صحرانشین، من همانم که بودم، حکایت آن مروارید، مردی که از بازار گذشت، کفش‌های وصله‌دار، راه و چاه، عسل، انجیر و بچه‌ها، عقیل و آهن سرخ، آن مرد پیشگو و ناله مرغابی‌ها نوشته شده‌است.

کتاب با داستانی درباره تولد امام علی(علیه‌السلام) آغاز شده و با داستان شهادت ایشان به پایان رسیده است. شیخی در پایان هر داستان اشاره‌ای مختصر به خطبه مورد نظر که داستان برگرفته از آن است، داشته تا از این طریق ارجاع به اصل مطلب تا حدی آسان شود.

او در مراسم رونمایی این کتاب، انگیزه نوشتن خود را چنین توضیح داده بود: در اکثر منازل مسلمانان کتاب «نهج‌البلاغه» وجود دارد اما به دلیل سختی واژگان، کودکان و نوجوانان به سهولت نمی‌توانند آن را مورد مطالعه قرار دهند که معتقدم اینگونه آثار باید برای این گروه سنی به زبان ساده و روان بازگو شود. این کتاب در12 مجلد جداگانه به چاپ رسیده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها