یک میلیون و 800 هزار پسر مازاد!

رئیس سازمان ملی جوانان گفت :آمار جوانان متاهل از 60درصد در سال 75 به 48 درصد در سال 83 رسیده ، همچنین بر اساس آمارهای رسمی کشور در 10 سال گذشته تا سال 80 نسبت مازاد دختران به پسران 2 میلیون و 137 هزار 242نفر بوده است
کد خبر: ۵۳۱۸۰
که تا سال 1390 مجموع مازاد پسران به یک میلیون و 790 هزار 42 نفر می رسد.
رحیم عبادی در یک نشست خبری با بیان این مطلب افزود: گرچه ازدواج یک امر خصوصی است که توسط جوانان انجام می شود و دولت دخالت مستقیم در آن ندارد، اما وظیفه دولت تسهیل در امر ازدواج ، تقویت نهاد خانواده و بستر سازی برای تشویق جوانان به امر ازدواج است ، بر همین اساس سازمان ملی جوانان براساس وظیفه قانونی که در برنامه سوم و چهارم برعهده دارد مسئولیت دارد تا نسبت به ساماندهی ازدواج جوانان اقدام کند.
عبادی در خصوص نسبت جنسیتی دختران در سالهای 75 تا 83گفت: در سال 75نسبت جنسیتی مرد به زن 7/99 درصد بود که این نسبت طی سالهای گذشته در سال 83 به 2/102 درصد رسیده است و به عبارتی از هر 200 نفر جمعیت 102 نفر مرد و 98 نفر زن هستند.
عبادی در خصوص تغییر سن ازدواج طی سالهای گذشته گفت : طی سالهای گذشته سن ازدواج جوانان کاملا تغییر یافته به گونه ای که دختران از 19 به 23 و پسران از 22 به 27رسیده است.
وی با بیان اینکه پدیده تاهل در بین جوانان روستایی بیش از پسران شهری است گفت: در برخی از استانها مانند کهگیلویه و بویراحمد ، بوشهر ، کرمان ، سیستان و بلوچستان نرخ رشد ازدواج بیشتر از سایر استانها بوده است.
وی اضافه کرد: بررسیها نشان می دهد سن ازدواج در بین دختران سیر صعودی داشته اما سن ازدواج در بین پسران بعد از پیروزی انقلاب اسلامی کاهش یافته است.

newsQrCode
ارسال نظرات

۸ سریال خارجی که تابستان ۲۰۲۶ نباید از دست بدهید

نیازمندی ها