ادامه درگیری‌ها در پایتخت ایرلند شمالی

ناآرامی و زد و خورد که چند شب قبل در پایتخت ایرلند شمالی آغاز شده، شب گذشته نیز ادامه یافت و پلیس برای کنترل ناآرامی از خودروهای آب‌پاش استفاده کرد.
کد خبر: ۵۲۸۳۰۷

با ادامه درگیری‌ها در پایتخت ایرلند شمالی برای پنجمین شب متوالی، پلیس بار دیگر برای پایان ناآرامی‌ها مجبور به استفاده از ماشین‌های آب‌پاش شد.

در درگیری‌های شب گذشته هم مطابق شب‌های پیشین، دو طرف درگیر با پرتاب سنگ بمب‌های آتش‌زا به نیروهای پلیس حمله کردند.

تظاهرات‌ها در حالی در پایتخت ایرلند شمالی ادامه یافته که شورای شهر بلفاست برای جلوگیری از گسترش ناآرامی‌ها تجمعات را محدود کرده است.

درگیری‌ها در بلفاست پس از آن آغاز شد که شورای شهر بلفاست تصمیم گرفت پرچم انگلیس تنها روزهای معدودی (20 روز) در سال بر فراز ساختمان‌های عمومی برافراشته باشد.

با اعلام این تصمیم، گروه‌های حامی اتحاد بلفاست و لندن اعتراضات خود را آغاز کردند. ایرلند شمالی، ولز و اسکاتلند سه کشوری هستند که زیر پرچم انگلیس، اتحاد موسوم به بریتانیا را تشکیل داده‌اند. در این بین اسکاتلندی‌ها پرچمدار استقلال از بریتانیا شده و قرار است همه‌پرسی استقلال در سال 2014 در این کشور برگزار شود.

گرایشات استقلال‌طلبانه در ایرلند شمالی نیز آغاز شده و مخالفت‌ها با این موج به درگیری‌های اخیر در بلفاست انجامیده است. استقلال‌طلبان بر خلاف تظاهرات‌کنندگان شب گذشته که خواستار ادامه حضور زیر پرچم انگلیس بودند، خواهان جدایی کامل از انگلیس و پیوستن به جمهوری ایرلند هستند. (فارس به نقل از شبکه بی‌بی‌سی)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها