شهریاری: کودک درونم فعال است

محمود شهریاری که قرار است از بهمن‌ماه اجرای برنامه «فیتیله‌ای‌ها» را برعهده بگیرد از دلایل حضورش در یک برنامه کودک و حاشیه‌های آن گفت.
کد خبر: ۵۲۷۲۷۶

به گزارش مهر، شهریاری درباره اجرایش در یک برنامه کودکانه توضیح داد: من در گذشته برای شبکه یک در قالب مسابقات متعدد کار کودک اجرا کرده‌ام که با اقبال عمومی هم مواجه بود. رویکرد جدید برنامه «فیتیله‌ای‌ها» این است که هم به مخاطب کودک توجه کند هم خانواده؛ چون برنامه «فیتیله‌ای‌ها» با اقبال بزرگ‌ترها هم روبه‌رو شده است. با این اوصاف به من پیشنهاد همکاری دادند و من هم قبول کردم.

این مجری درباره تفاوت‌های شیوه اجرایش در فیتیله‌ای‌ها تاکید کرد: تاکنون برنامه‌هایی که اجرا کرده‌ام همه‌شان رویکرد اجتماعی داشته‌اند. این برنامه هم در همین گروه جا می‌گیرد. همان‌طور که می‌دانید «فیتیله‌ای‌ها» برنامه شاد و آهنگین همراه با مسابقه و بخش‌های مختلف و متنوع است و وظیفه مجری این است که تمام این بخش‌ها را به هم متصل کند.

شهریاری ادامه داد: من همیشه کودک درونم را فعال نگه می‌دارم و معتقدم که شادابی و طراوت زندگی مربوط به کودک درون همه انسان‌هاست. فکر نمی‌کنم گذشت سال‌ها خیلی روی کودک درونم اثر گذاشته باشد؛ بنابراین با همان انرژی‌ که سال‌ها پیش برنامه کودک را اجرا می‌کردم با گروه فیتیله‌‌ای​ها همکاری خواهم داشت.

شهریاری برنامه‌های کودک تلویزیون را مثبت ارزیابی کرد و گفت: فکر می‌کنم این برنامه‌ها توانسته‌اند موفق عمل کنند. به عنوان مثال عمو پورنگ جزو مجریان موفق تلویزیون است. من به عنوان نمونه همین چند وقت پیش شنیدم مادری با بچه‌اش صحبت می‌کرده و این کودک به مادر می‌گفت که عموپورنگ گفته که ما نباید پفک بخوریم و بچه پفک نمی‌خورد؛ بنابراین مشخص می‌شود که اگر این نکات ریز آموزشی در قالب این برنامه‌های شاد به بچه‌ها ارائه شود، بچه‌ها قبول می‌کنند. وی افزود: کودکان امروز با دهه 60 خیلی متفاوت هستند. ساخت برنامه برای کودکی که با رایانه براحتی کار می‌کند و زیر و بم گوشی‌های همراه را می‌داند، کمی سخت‌تر از دهه‌های قبل است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها