کد خبر: ۵۲۵۷۵۷

مواد لازم: گوشت فیله گوسفند: 400 گرم، پیاز متوسط: 2 عدد، سیر: 2 حبه، آرد: 2 قاشق غذاخوری، فلفل دلمه: یک عدد، هویج متوسط: 3 عدد، سرکه: یک قاشق غذاخوری، شکر: یک قاشق غذاخوری، سویا سس: نصف استکان و رب‌گوجه، نمک، فلفل و روغن سرخ‌کردنی به میزان لازم.

طرز تهیه: فیله گوسفند را به‌صورت ورقه‌های نازک درآورید و مقداری نمک و فلفل به آن زده و درون آرد بغلطانید. حالا مقداری روغن در ظرفی ریخته و گوشت‌ها را با حرارت تند سرخ کنید. بعد از سرخ‌شدن، آنها را از درون روغن بیرون بیاورید. حالا پیازها و سیر را ریز خرد کرده و داخل روغن سرخ کنید.

فلفل و هویج‌ها را خلالی کرده و به پیاز و سیر اضافه کنید. این سبزی‌ها را با حرارت تند کمی سرخ کرده، وقتی که نرم شد​ ،گوشت‌های سرخ‌شده را به آن اضافه کنید. شکر، سرکه، سویاسس و مقداری رب‌گوجه‌فرنگی را هم با نصف استکان آب داخل ظرف حاوی گوشت بریزید و بگذارید تا جوش بیاید و گوشت کاملا بپزد.

این غذای چینی آماده است. امیدواریم از طعمش خوشتان بیاید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها