تصمیم‌های غیراصولی در فوتبال

خیلی‌ها به فوتبال ایران به عنوان یک ورزش هزینه بر نگاه می‌کنند. در پس این نگاه هم جملات ساده اما پر معنایی وجود دارد مثل پول در فوتبال به جیب یکسری می‌رود و بقیه باید حرص و جوشش را بخورند.
کد خبر: ۵۲۵۲۰۲

نگاه اجتماعی به فوتبال ایران بویژه در این چند سال با ناکامی‌ها و مدیریت با پول که داشته، چندان خوب نبوده و نیست و متاسفانه تلاشی هم از سوی گردانندگان آن برای برون رفت از مشکلات دیده نمی‌شود.

این امر باعث شده که اعتماد عمومی در قبال این ورزش پر طرفدار تا حد زیادی سلب شود. در ادامه مدیریت با پول و به معنای عامیانه تر ولخرجی در فوتبال، این روزها داستان پیوستن فرهاد مجیدی به استقلال و انتظار بازی کردن او بعد از گرفتن مجوز از سازمان لیگ، در نوع خود جالب است.

استقلال برای بازی دادن به مجیدی باید پول یکی از بازیکنان خارجی‌اش را بپردازد و نام او را از تیم با تسویه حساب مالی خارج کند تا مجیدی بتواند برای آبی‌پوشان به میدان برود.

در همین رابطه دیروز خبری که از سوی مدیرعامل باشگاه استقلال روی سایت‌ها قرار گرفت، برای اهالی فوتبال جالب توجه‌تر از همیشه بود.

ظاهرا دروازه‌بان استرالیایی که از فهرست خارج شده مبلغ 130 هزار دلار طلبکار است و اگر 70 هزار دلار بگیرد، درجا کارت بازی او باطل و کارت بازی مجیدی صادر می‌شود، اما مشکل اینجاست که مدیر باشگاه، نقدینگی را فعلا صرف پرداخت بدهی‌های دیگر کرده تا در آینده‌ای نزدیک و با تزریق پول به باشگاه بتواند این پول را بپردازد و برای مجیدی کارت بازی بگیرد.

استقلال در نقل و انتقال‌های نیم فصل علاوه بر مجیدی، 14 بازیکن دیگر را جابه‌جا کرده است که این امر نشان می‌دهد در نقل و انتقال‌های پیش از لیگ برتر، مدیریت درستی در به‌کارگیری بازیکنان اعمال نشده و این داستان همچنان باقی است.

پول‌هایی که این روزها صرف ضرر و زیان آمد و شدهای مربیان و بازیکنان می‌شود در باشگاه سرخ‌ها هم دیده می‌شود تا جایی که باز هم دیروز خواندیم مدیر باشگاه پرسپولیس باید بابت فسخ قرارداد با سرمربی پرتغالی‌اش دومیلیون دلار ناقابل بپردازد.

با این ضررها و رقم‌هایی که عقل از سر می‌پراند باید گفت مدیران فوتبال، با ریخت و پاش‌هایی که دارند هنوز با قوانین بین‌المللی فوتبال دنیا آشنایی ندارند و تصمیمات غیراصولی می‌گیرند.

محمد رضاپور - گروه ورزش

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها