در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش روز دوشنبه جام جم آنلاین به نقل از جپیک، لئوپولد وروبل 51 ساله ساکن شهر وینگر ورث انگلستان علاقه زیادی به موزیک سریال خانواده آدامز داشت و هر روز با مشاهده همسایگانش این آهنگ را با سوت برای آنها می نواخت.
مایکل و کاتلین شارپ همسایگان وی به اندازه ای از سوت زدن مداوم لئوپولد به تنگ آمدند که سرانجام به دادگاه شکایت کردند.
به گفته کاتلین شارپ 66 ساله، وروبل دائما منتظرش می ماند تا از خانه خارج شود و آهنگ خانواده آدامز را با سوت برایش بنوازد.
وروبل در دادگاه شهر چسترفیلد این مساله را تکذیب کرد اما فیلم دوربین های مدار بسته اتهام او را ثابت کردند.
مایکل تریهارن قاضی دادگاه اعلام کرد: تکرار مداوم و ادامه یک کار ولو سوت زدن مسلما به سطح غیرقابل تحملی می رسد و مبدل به آزار می شود.
قاضی دادگاه چسترفیلد با استناد به همین مساله لئوپولد وروبل را به اتهام آزار همسایگانش به 20 هفته زندان محکوم کرد.
کاتلین شارپ پس از صدور حکم دادگاه گفت: دلم خنک شد. سوت زدن او یک کابوس مطلق بود که سلامتی روحی و جسمی من و شوهرم را به خطر انداخته بود. مترجم: بهرام افتخاری.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: