رئیس سازمان انرژی اتمی :

غنی سازی 20درصد تعلیق نمی‌شود

رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: جمهوری اسلامی ایران غنی سازی 20 درصد را به اندازه نیازش و تا هر زمانی که به آن احتیاج داشته باشد تولید خواهد کرد.
کد خبر: ۵۲۳۴۲۴

به گزارش روزسه شنبه جام جم آنلاین فریدون عباسی در گفت و گو با پایگاه اطلاع رسانی دولت در پاسخ به سوالی درباره زیاده خواهی غربی ها در خصوص تعلیق غنی سازی 20 درصد، تصریح کرد: غنی سازی 20 درصد حق ملت ایران برای استفاده در راکتور تهران است و از این حق با اقتدار دفاع خواهیم کرد.

وی خاطر نشان کرد: غنی سازی 20 درصد موضوعی نیست که غربی ها موافق آن باشند یا مخالف و یا در قبال آن موضع گیری داشته باشند، این حق مردم ایران است و هرگز به خاطر خواست دیگران از این حق عقب نشینی نخواهیم کرد و تا زمانی که نیاز داشته باشیم، تولید می کنیم.

رئیس سازمان انرژی اتمی تاکید کرد: با توجه به بیانیه ای که نمایندگان 1+5 در شورای حکام قرائت کردند، ظاهرا تغییری در مواضع قبلی شان نسبت به جمهوری اسلامی ایران دیده نمی شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها