حق با شماست

پیامک‌‌های مزاحم

ریاحی از بومهن: تنها داروخانه شبانه‌روزی بومهن به دلایلی تعطیل شده است و این شهر بدون داروخانه شبانه‌روزی است. از مسئولان وزارت بهداشت می‌خواهیم در این زمینه چاره‌ای بیندیشند.
کد خبر: ۵۱۹۰۲۱

کاظمی‌فرد از تهران: کارت‌های ایثارگری که به ما داده‌اند، هیچ‌جا اعتبار ندارد و آن را نمی‌پذیرند. علت چیست؟

کشاورز از کرج: حدود 5/1 سال است که برای آسفالت خیابان شهریار در شهرک بانک کشاورزی حیدرآباد کرج به شهرداری منطقه و استانداری نامه‌نگاری کرده‌ایم، ولی هنوز خبری از آن نشده است. مسئولان ذی‌ربط به این موضوع رسیدگی کنند.

نجفی از تهران: مدتی است در شهرک آزادی به طور متناوب آب قطع می‌شود و مشکلاتی را برای اهالی به‌وجود آورده است. مسئولان ذی‌ربط در این مورد چاره‌ای بیندیشند.

جعفرنژاد از تهران: از مسئولان بیمارستان امام خمینی می‌خواهیم مانند بیمارستان حضرت رسول(ص) برای هزینه صبحانه، ناهار و شام پرسنل خود ماهانه مبلغی به آنها پرداخت کنند. با این کار جلوی اسراف و حیف و میل شدن غذا نیز گرفته می‌شود.

شفیعی از گنبد: پیامک‌های ارسالی از طرف اپراتورهای تلفن همراه باعث آزار و اذیت و نارضایتی ما شده و به هیچ صورت نیز قطع نمی‌شود. مسئولان ذی‌ربط به این مشکل رسیدگی کنند.

ـ ـ ـ 09187368: خیابان‌های شهر بوشهر فاقد روشنایی کافی بوده که باعث ناامنی شده است. لطفا رسیدگی شود.

ـ ـ ـ09118693: استانداری گرگان تدبیری برای افزایش جایگاه‌های سی‌ان‌جی گرگان بیندیشد.

ـ ـ ـ09163326: مغازه‌داران بهبهان درختان مقابل مغازه و حاشیه خیابان را قطع می‌کنند و شهرداری هیچ برخورد یا اقدام پیشگیرانه‌ای انجام نمی‌دهد.

ـ ـ ـ09356086: چرا تا امروز شهرداری رامهرمز به کارگران خود در سال 91 فقط دو بار حقوق داده است.

ـ ـ ـ09373632: از متقاضیان مسکن مهر در شهر جدید اندیشه هستم که بیشتر از نصف مبلغ کل مسکن را واریز کرده‌ام ولی شرکت عمران مربوط کوتاهی می‌کند و جواب سربالا می‌دهد و به ما حتی قراردادی هم نداده است. خواهشمندم وزارت مسکن به داد قشر ضعیف جامعه برسد و پیگیری کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها