جعبری زندگی مبارزاتیاش را از جنبش فتح آغاز کرد، او چند سال بعد به علت وابستگی به این جنبش و مشارکت در عملیاتی علیه رژیم صهیونیستی در سال 1982 بازداشت و 13 سال را در زندان سپری کرد. در زندان با رهبران حماس از جمله عبدالعزیز الرنتیسی، اسماعیل أبوشنب، نزار ریان، ابراهیم المقادمه و شیخ صلاح شحاده آشنا و همین آشنایی موجب شد تا وی به جنبش حماس بپیوندد. وی بعد از آزادی از زندان در سال 1997 در دفتر سیاسی جنبش حماس در نوار غزه شروع به کار کرد و رابطهاش با محمد ضیف، سعد العرابید و عدنان الغول از بارزترین فرماندهان گردانهای قسام محکمتر شد. جعبری همزمان با آغاز انتفاضه الأقصی در سال 2000 و زمانی که رژیم صهیونیستی مقر سرویسهای امنیتی تشکیلات خودگردان را بمباران کرد، آزاد شد.
تحرکات جعبری در نوارغزه به صورت ماهرانه و سریع و بدون محافظان شخصی بود. به همین علت ارتش رژیم صهیونیستی چند بار منزل وی را بمباران کرد، اما این بمباران در زمانی صورت میگرفت که آن منزل خالی از سکنه بود. جعبری در به کارگیری شیوههای متعدد امنیتی بسیار مهارت داشت و به گفته همرزمانش هرگز از تلفن همراه استفاده نمیکرد و این یکی از عوامل موفقیت وی بود.
جعبری، شاه کلید موفقیت حماس در عملیات اسارت گلعاد شالیت، نظامی صهیونیست و مبادله وی با هزار اسیر فلسطینی بود. با شکست صهیونیستها در حمله نظامی به غزه برای آزادسازی گلعاد شالیت، صهیونیستها بعد از دورهای طولانی و انجام مذاکرات غیر مستقیم با میانجگری آلمان و مصر مجبور شدند شالیت را با 1100 اسیر فلسطینی تبادل کنند. الجعبری از همان ابتدا به عنوان مسئول این پرونده و مذاکره کننده طرف فلسطینی در این معامله بود.
در نهایت، روز چهارشنبه چهارده نوامبر سال 2012 و بعد از سالها تعقیب و پیگرد توسط ارتش صهیونیستی و در حالی که تنها چند روز از سفر حج بازگشته بود، خودروی احمد الجعبری توسط هواپیماهای بدون سرنشین اسرائیلی هدف قرار گرفت و به شهادت رسید.