نقیایی با اشاره به اینکه خرمالو دارای مقدار قابل توجهی پکتین است، اضافه کرد: پکتین یکی از فیبرهای محلول در آب است که سبب کاهش چربیهای بدن و چربیهای محلول در خون میشود و هرچه خرمالو بیشتر رسیده باشد، پکتین آن کمتر میشود. بنابراین توصیه میشود برای استفاده بیشتر از پکتین نباید خرمالو بیش از اندازه برسد.
مقدار سدیم این میوه نیز میتواند برای افرادی که دارای فشار خون هستند مفید باشد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین:
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد