(فیلم)

رسوایی معلمان شکنجه گر

عکس ها و فیلمی ویدئویی که از رفتار معلمان کلاس های یک مهد کودک و یک دبستان ابتدایی در چین منتشر شده اند خشم میلیون ها کاربر چینی و خارجی را برانگیخته است.
کد خبر: ۵۱۱۸۵۸

به گزارش روز شنبه جام جم آنلاین به نقل از لومتن، دهها عکس از شکنجه کودکان خردسال توسط معلمانشان روی اینترنت قرار گرفته که به عنوان مثال در یکی از آنها پسربچه ای چهار یا پنج ساله مشاهده می شود که معلمش با گرفتن گوش هایش او از زمین بلند کرده است.

عکس ها توسط یان یانهونگ یک معلم زن دبستان ابتدایی شهر ونلینگ در استان زژیانگ چین گرفته شده اند. او این عکس ها را روز سه شنبه گذشته برای یکی از دوستانش ارسال کرد و برای او نوشت که برای لحظاتی با انجام این کارها تفریح زیادی کرده است.

دوست این معلم شکنجه گر عکس ها را روی اینترنت قرار داد.

فیلم ویدئویی توسط یک دوربین امنیتی در کلاس یک مدرسه ابتدایی شهر تائیوان در استان شانگسی گرفته شده که پدر یکی از دانش آموزان آن را مخفیانه در کلاس نصب کرده بود. دختر خردسال طی مدت 30 دقیقه بیش از 70 ضربه سیلی از معلمش خورد.

میلیون ها کاربر با مشاهده این عکس ها نفرت و خشم خود را ابراز کرده اند به ویژه در سایت مایکروبلاگینگ سینا ویبو که بیش از 350 میلیون کاربر دارد.

در پی افشای این رسوایی دو معلم شکنجه گر از کار اخراج شده و یکی از آنها که در دبستان شهر تائیوان به 15 روز زندان نیز محکوم شده است. اما این کار خشم کاربران را خاموش نکرده است.

یک بلاگر چینی می گوید که در کشورش روزی نیست که صحبت از یک یا چندین مورد کودک آزاری نشود.

این پدیده ریشه های تاریخی دارد. آمی چوا یک استاد حقوق آمریکایی چینی تبار به شعار سنتی  "نبرد ببر مادر" و منافع یک آموزش سختگیرانه اشاره می کند.

وی عقیده دارد که فرزندان نباید با ناکامی ها در تحصیلاتشان موجب خجالت والدینشان شوند.

روزنامه انگلیسی زبان چینی "The Epoch Times " می نویسد: معلمان چینی نیز عقیده دارند که دانش آموزان تنبل و درس نخوان موجب آبروریزی آنها می شوند.

این در حالی است که ثابت شده سختگیری و خشونت آموزگاران نسبت به دانش آموزان عواقب منفی داشته و در بسیاری از کشورهای جهان معلمانی که دست به تنبیه بدنی یا روحی دانش آموز بزنند تحت تعقیب قضایی قرار می گیرند. مترجم : بهرام افتخاری.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها