دیدار وزیر دفاع آمریکا با رهبر آینده چین

لئون پانه‌تا، وزیر دفاع آمریکا که برای سفری یک هفته‌ای عازم منطقه آسیا ـ اقیانوسیه شده است روز گذشته به دیدار یکی از مقامات چینی رفت که بسیاری وی را رهبر آینده این کشور به حساب می‌آورند.
کد خبر: ۵۰۳۳۳۴

در واقع دیدار پانه‌تا با شی جین پینگ، معاون رئیس جمهور چین در حالی انجام شد که آقای پینگ طی دو هفته گذشته به طور مرموزی از انظار عمومی پنهان بود و این دیدار دومین حضور وی در مقابل دوربین‌های تلویزیونی طی دو هفته گذشته به حساب می‌آمد. به گزارش ایسنا، رهبر آینده چین در این دیدار گفت: سفر پانه‌تا به پکن برای پیشرفت روابط میان دو کشور و توسعه نظامی میان پکن و واشنگتن بسیار سودمند و کمک‌کننده خواهد بود.

وزیر دفاع آمریکا نیز ضمن اشاره به مشترکات فراوان میان پکن و واشگتن، اظهار کرد: دو کشور قادرند به راه‌هایی برای انجام مذاکرات بیشتر و تقویت همکاری‌ها دست پیدا کنند. اگرچه این سخنان میان طرفین رد و بدل شد اما دو کشور دارای روابطی جنجالی هستند چرا که آمریکا نگران افزایش قدرت نظامی پکن در منطقه و چین نگران گسترش حضور نظامیان آمریکا در آسیا ـ اقیانوسیه است.

با این حال پانه‌تا بر این گفته خود تاکید کرد که هدف حضور نظامیان آمریکا در منطقه، چین نیست. این دیدار در حالی انجام شد که حزب کمونیست چین قرار است بزودی در یک جلسه مهم درباره دوره جدید رهبری این کشور تصمیم‌گیری کند. تاریخ این جلسه هنوز مشخص نشده است.از سوی دیگر، روابط میان چین و آمریکا دیروز یک حاشیه داشت. به گزارش منابع خبری، روز گذشته خودروی حامل گری لوکه، سفیر آمریکا در چین مورد حمله معترضان این کشور قرار گرفت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها