معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد:

تشکیل سازمان بیمه سلامت

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از تشکیل سازمان بیمه سلامت در هفته جاری خبر داد و گفت: به‌دلیل مشغله وزیر تشکیل این سازمان به این هفته موکول شد ضمن اینکه حکم مدیر عامل سازمان صادر شده است.
کد خبر: ۵۰۱۷۹۵

"سید عبدالله عمادی" با اشاره به آخرین وضعیت سازمان بیمه سلامت و روند تشکیل آن اظهار داشت: هماهنگی‌های لازم و کارهای ابتدایی جهت تشکیل سازمان سلامت انجام شده است و به‌زودی وارد مراحل جدید تشکیل خواهیم شد.

وی تصریح کرد: یکی از موضوعاتی که در حال حاضر در وزارتخانه و از سوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حال پیگیری است، بحث مدیرعامل و هیئت مدیره سازمان بیمه سلامت است.

عمادی در خصوص گزینه‌های تصدی‌گری مدیرعامل سازمان بیمه سلامت خاطرنشان کرد: هم اکنون دو گزینه مطرح است که یکی از آنها مدیرعامل فعلی سازمان بیمه خدمات درمانی کشور (هداوند) است و یکی دیگر نیز از افراد مرتبط با حوزه سلامت و درمان است.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: یکی از دغدغه‌های وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصویب اساسنامه سازمان بیمه سلامت در چند ماه گذشته بود که در حال حاضر نیز وزیر تاکید ویژه‌ای بر تشکیل سازمان بیمه سلامت دارد.

وی خاطرنشان کرد: بزودی حکم مدیرعامل و هیئت مدیره سازمان بیمه سلامت از سوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی صادر خواهد شد و این سازمان رسما فعالیت خود را شروع خواهد کرد.

عمادی در خصوص اعتبارات سازمان بیمه سلامت نیز بیان داشت: با توجه به اینکه در اواسط سال جاری این سازمان در حال تشکیل شدن است اعتبار خاصی برای آن پیش‌بینی نشده است و این سازمان همچنان با اعتبارات سازمان بیمه خدمات درمانی اداره خواهد شد.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد: در سال آینده و در بودجه سال اعتبارات سازمان بیمه سلامت تعیین خواهد شد و این مجموعه با اعتبارات قابل قبول می‌تواند روند مناسبی را در حوزه بیمه، سلامت و درمان داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: براساس ماده 2 اساسنامه سازمان بیمه سلامت، این سازمان زیرمجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی خواهد بود.

عمادی ادامه داد: هم اکنون تعامل خوبی بین وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و وزارت بهداشت وجود دارد و امیدواریم این تعامل در آینده هم ادامه داشته باشد.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اضافه کرد: طرح پزشک خانواده همچنان به قوت گذشته کار خودش را انجام خواهد داد و بزودی در استانهای دیگر طرح پزشک خانواده اجرا خواهد شد.(فارس)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها