آیا برزیلی‌ها سرانجام به طلای فوتبال المپیک می‌رسند؟

نیمار: بیشترین انگیزه را داریم

آیا تیم ملی امید برزیل با نیمار، پدیده سه سال اخیر فوتبال این کشور فاتح مسابقه‌های فوتبال المپیک لندن می‌شود؟ اگر از خود این مهاجم تکنیکی و 20 ساله بپرسید جواب مثبت می‌دهد و با این حال نباید از یاد برد که فوتبال برزیل با وجود تمام پیشینه درخشان و فهرست قطور افتخاراتش هرگز مدال طلای فوتبال المپیک‌ها را نبرده است که قسمتی از آن به ضعف‌های این تیم در امر تدارک و داشتن نگاهی درجه دوم به این تورنمنت برمی‌گردد. آیا این بار در خاک انگلیس نگاه برزیلی‌ها یک نگاه جدی‌تر و درجه اول خواهد بود؟
کد خبر: ۴۹۲۴۸۵

چه تصور و اطلاعاتی درباره مسابقه‌های فوتبال المپیک دارید؟

از بچگی پای تلویزیون می‌نشستم و مسابقه‌های فوتبال المپیک را می‌دیدم و از همان زمان حضور در این رقابت‌ها برای من یک رویا بود و اینک در لندن به آن رویا می‌رسم. من اصولا فرهنگ زندگی در المپیک و فضای آن و استقرار در دهکده المپیک و این را که ورزشکاران 30 رشته ورزشی در کنار یکدیگر زیست و فعالیت کنند بسیار می‌پسندم و آن را یک تعاون و همکاری درجه اول و مثمرثمر می‌دانم. در عین حال ما فقط برای چنین زندگی مشترکی به لندن نیامده‌ایم و این سفر برای فتح طلای المپیک بوده است؛ چیزی که پیشتر هرگز آن را تجربه نکرده‌ایم و تصاحب آن، قوی‌ترین انگیزه ممکن را به من و یارانم بخشیده است.

فوتبالیست‌های حرفه‌ای عادات ویژه و خودپسندی‌های گاه آزاردهنده‌ای دارند. آیا با این مشخصات قادر به جوشیدن با ورزشکاران سایر رشته‌ها و دیگر کشورها در دهکده المپیک هستید؟

قبلا هم گفتم که لااقل از دیدگاه من یکی از جالب‌ترین و مهم‌ترین مسائل در این بازی‌ها همزیستی مسالمت‌آمیز با این آدم‌ها و ورزشکاران سایر رشته‌هاست و شکی در این خصوص نیست. بارها اتفاق افتاده که در زمان برگزاری مسابقه‌های عمده سایر رشته‌های ورزشی روبه‌روی تلویزیون نشسته و امثال روژه فده‌رر تنیسور سوئیسی و کنه‌نیسا بکله دونده، مواد استقامت اتیوپی را دیده و ستوده‌ام و از نمایش‌های رکابزنان اسپانیایی و انگلیسی حیرت کرده‌ام و الان وقت زندگی ولو مشترک و کوتاه در کنار آنهاست. امکان ندارد یک ورزشکار اصیل و حرفه‌ای از زندگی در کنار ورزشکاران سایر رشته‌ها گریزان باشد.

آیا برزیل با ترکیب اعزامی‌اش به لندن ـ که البته بسیار پرمهره است ـ بختی حقیقی برای فتح پیکارهای فوتبال المپیک سی‌ام دارد؟

فکر می‌کنم که داشته باشد. بزرگ‌تر و بالاتر از صلاحیت فنی بحث تشنگی و عزم نفرات یک تیم برای کسب پیروزی‌هاست و در این زمینه نیز تیم امید برزیل در سطحی بالا قرار می‌گیرد. وقتی این همه مهره خوب دارید و حتی هالک و مارسلو برایتان بازی می‌کنند و لوکاس در ترکیب تیمتان است اگر به جز قهرمانی به چیز دیگری فکر می‌کنید، حتما دیوانه‌اید و قدر مسلم این که ما دیوانه نیستیم.

اما در برخی بازی‌های تدارکاتی قبل از شروع المپیک آشکارا لنگ می‌زدید.

بله، قبول دارم که باخت 2 بر صفر در برابر مکزیک و شکست 4 بر 3 مقابل آرژانتین نتایج بسیار بدی بودند، اما همان نتایج کمک کرد تا ما خودمان را بهتر و بیشتر بشناسیم و تیم را جمع‌وجور کنیم. در هر سه هفته اخیر هماهنگی‌ها در تیم ملی امید برزیل بیشتر شده و ما حالا همان‌طور بازی می‌کنیم که در توان و ظرفیت‌مان به لحاظ فنی هست.

اما توقعات از شخص شما به عنوان ستاره و پدیده تیم برزیل بیش از سایرین است.

شاید توقعات از من بیشتر باشد، اما ما بازیکنان متعددی داریم که اگر از من بهتر و بالاتر نباشند، پایین‌تر هم نیستند. باید متحد بمانیم و هر چه داریم رو کنیم تا برزیل به حقش که سال‌ها در صحنه المپیک از آن دور مانده است، برسد.

شهرت شما هر روز بیشتر می‌شود و باشگاه‌های بی‌شماری شما را در اروپا می‌خواهند. آیا اخبار اخیر درخصوص پیوستن شما به بارسلونای اسپانیا صحت دارد؟

بله، شهرت من فزونی گرفته، اما اصلا به حد مسی و کریس رونالد نمی‌رسم و معلوم هم نیست به کدام باشگاه می‌پیوندم. من از تیم فعلی‌ام ـ سانتوز برزیل ـ راضی‌ام و عجله‌ای برای الحاق به یک باشگاه اروپایی ندارم. باید اجازه داد زمان بگذرد و این عامل حکم کند که به کدام تیم بپیوندم.

بازی مستمر در خارج از کشور برای شما پدیده‌ای ناآشناست. آیا کم نخواهید آورد؟

به لحاظ فنی چند لیگ عمده اروپا سطحی بسیار بالا دارند و رسیدن به سطوح بازی مسی و اینی‌یستا و رونالدو سخت خواهد بود، اما باید کار را از جایی شروع کرد. اگر به اسپانیا بروم قطعا بارسلونا یکی از باشگاه‌هایی خواهد بود که مایل به عضویت در آن هستم زیرا حد کمال فوتبال را ارائه می‌کند، اما هنوز هیچ چیز قطعی نیست.

کدام بازیکنان را واقعا به لحاظ فنی می‌پسندید؟

اینی‌یستا، کریس رونالدو و مسعود اوزیل؛ فوتبال از نظر من یعنی نمایش آنها.

سایت فیفا / وصال روحانی

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها