جام جم آنلاین: در حمله هوایی صبح روز پنجشنبه امریکا به شهر فلوجه در غرب بغداد حداقل سه نفر کشته و عده دیگری مجروح شدند. گزارش های غیر رسمی حاکی است در این حمله افراد غیرنظامی و بی گناه کشته و مجروح شده اند.
کد خبر: ۴۹۲۲۷
به گزارش بی بی سی ارتش امریکا در اعلامیه ای ادعا کرد خانه طرافداران ابومصعب الزرقاوی تروریست معروف القاعده را هدف گرفته است. در این اعلامیه گفته شده انفجارهای ثانوی قابل توجهی که پس از حمله به خانه فوق رخ داد نشان می دهد که مهمات و سلاح های فراوانی در این خانه انبار شده بود. این حمله ساعت 5 صبح پنجشنبه به وقت محلی انجام شد.
شاهدان گفتند در این حمله علاوه بر 3 کشته هشت نفر مجروح شدند دو خانه کاملا ویران شد و چهار خانه آسیب دیدند.
در هفته های اخیر ارتش آمریکا تقریبا هرشب به فلوجه حمله کرده و همیشه هم اعلام کرده است که مواضع الزرقاوی و همکاران او را هدف گرفته است.
جالب این است که بسیاری از کارشناسان می گویند آدمی به این نام وجود ندارد و ساخته و پرداخته دولت امریکاست. هفته گذشته ارتش امریکا گفت در حملات اخیر امریکا بیش از صد نفر از همکاران زرقاوی کشته شده اند اما پزشکان شهر می گویند همه کشته ها افراد عادی عراقی هستند.