بازی هفته

دوران نبود بازی در تابستان کم‌کم دارد تمام می‌شود و اگر یکی دو هفته دیگر نیز تحمل کنید، موج جدید ارائه بازی‌ها از اواخرمرداد شروع می‌شود.
کد خبر: ۴۹۱۹۰۷

خوشبختانه این هفته حداقل یک بازی نسبتا محبوب عرضه می‌شود که چیزی نیست جز Orcs Must Die! 2. اگر یادتان باشد نسخه اول آن در حالی که امید چندانی به موفقیتش نبود ناگهان گل کرد و آنقدر طرفدار پیدا کرد که ظرف چند ماه شاهد نسخه دوم آن هستیم.

سبک بازی تاور دیفنس بوده و در آن باید با کار گذاشتن موانع و تله‌های مختلف برای ارک‌های بدبخت آنها را کشت و مانع رسیدن‌شان به مرکز فرماندهی خود شوید. علاوه بر شخصیت نسخه قبلی، کاراکترهای جدید نیز در این نسخه به چشم می‌خورند. همچنین روش‌های بیشتری برای مقابله با ارک‌ها در اختیار خواهید داشت. این بازی برای PC عرضه می‌شود.

بازی دیگری که در حال حاضر به صورت انحصاری برای XBLA موجود است عنوان Deadlight نام دارد. مدت‌ها پیش خبر‌هایی از این بازی به گوش رسیده بود. سبک بازی اکشن پلتفرمر دو بعدی بوده که در محیطی سه بعدی اتفاق می‌افتد و به نوعی یادآور Shadow Complex است.

جو بازی آخرالزمانی بوده و محل رخداد وقایع داستان نیز سواحل غربی آمریکاست تا قبل از عرضه بازی و این طور که از شواهد برمی‌آید با یک عنوان خوب طرف خواهیم بود که ارزش خرید را دارد.

مورد دیگری که تا حدودی جا دارد در اینجا به آن اشاره کنیم 4in 1 Action Pack نام دارد که شامل چهارتا از بازی‌های کوچک اما جذاب PSN است. این بازی‌ها عبارتند از Mushroom Wars"، "Smash Cars"، "Wakeboarding HD و "Digger" که هرکدام جذابیت‌های خاص خود را دارد. هرچند ما تجربه ماشروم وارز را بشدت توصیه می‌کنیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها