وضعیت بد مسلمانان میانمار در کمپ های مرزی

نبرد برای زنده ماندن در بنگلادش

یک روزنامه چاپ ترکیه در گزارشی از وضعیت بد زندگی آن دسته از مسلمانان میانمار که توانسته اند از دست بودائیان این کشور گریخته و به بنگلادش پناهنده شوند خبر داد.
کد خبر: ۴۹۱۳۴۱

در گزارش روزنامه تودی زمان، آمده است:مسلمانان استان آراکان میانمار که از کشتار این کشور گریخته اند در سرپناه هایی در کمپ های مرزی بنگلادش که در روستایی در منطقه "کاکس بازار" قرار دارد زندگی کرده و در زیر بارش بی وقفه باران برای زنده ماندن تلاش می کنند.

بر اساس اعلام منابع سازمان ملل از زمان آغاز دور جدید کشتار مسلمانان در میانمار و بواسطه حمله نیروهای پلیس میانمار که مسلمانان را هدف قرار می دهند نزدیک به 100 هزار مسلمان میانماری خانه های خود را ترک کرده‌اند.

مسلمانان روهینگیا برای زنده ماندن در حالی که فرزندان خود را در بغل دارند در زیر باران شدید و برخی با پای برهنه از جنگل عبور می کنند تا به ساحل رسیده و از آنجا به بنگلادش بروند.

در کمپ های مهاجرانی که مسلمانان روهینگیا از سال 1993 به آنها پناه می برند، مردم وابسته به کمک های غذایی سازمان های خیریه و بین المللی هستند. بر اساس یک آمار دولتی فقط در یکی از کمپ های کاکس بازار شش هزار خانواده که بالغ بر 70 هزار نفر می شوند زندگی می کنند و اغلب در سرپناه هایی که فقط 15متر مربع وسعت دارد سه خانواده باهم زندگی می کنند.

روزنامه زمان در ادامه به کمک هایی که توسط مؤسسات خیریه ترک برای این پناه جویان ارسال شده، اشاره کرده و می نویسد؛ آخرین موج از آزار مسلمانان میانمار در تاریخ سوم ژوئن بوده که بر اساس برخی گزارش ها هزاران مسلمان طی آن کشته شده و از زمان آغاز درگیری های جدید تعداد زیادی از آنها نیز زندانی شده‌اند و خانواده های آنها نیز اطلاعی از این موضوع ندارند که عضو زندانی آنها در چه مکانی به سر می برد.  

این درحالی است که بر اساس درخواست بودائیان، مساجد در استان آراکان میانمار نیز تعطیل شده اند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها