چهره‌ها و حادثه‌ها

تصادف در صحنه تعقیب و گریز

اشکان خطیبی بازیگر سینما و تلویزیون متولد سال 1357 و دانش‌آموخته رشته نمایش است. او را ماه رمضان دو سال قبل با سریال در مسیر زاینده‌‌رود و نیز برنامه‌های متنوع دیگر نمایشی به خاطر داریم. خطیبی در حال حاضر در برنامه پر مخاطب گپ که از شبکه تلویزیونی آی‌فیلم روی آنتن می‌رود به همراه رامبد جوان به گفت‌وگو با هنرمندان می‌پردازد.
کد خبر: ۴۸۹۱۴۸

حادثه‌ای که اشکان خطیبی نقل می‌کند مربوط به سه سال پیش و حضور در یک فیلم تلویزیونی به کارگردانی منوچهر هادی است. خطیبی در این باره می‌گوید: هنگام بازی در تله فیلم «بی‌سلاح» به کارگردانی منوچهر هادی، قرار بود صحنه تعقیب و گریز این فیلم با حضور من و حسین یاریار در حالی که سوار بر موتور هستیم در یکی از اتوبان‌ها فیلمبرداری شود اما هنگام تصویربرداری این بخش، نتوانستم موتورسیکلتی که سوار بر آن بودم کنترل کنم در نتیجه با یک خودرو تصادف کردم.

خطیبی اضافه می​کند در جریان این حادثه، موتورسیکلت بشدت آسیب دید و تصویربرداری متوقف شد و من را به بیمارستان منتقل کردند و مدتی تحت درمان قرار گرفتم اما خوشبختانه آسیب جدی ندیدم و بعد از مدتی دوباره به کار در این فیلم تلویزیونی برگشتم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها