در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
طرز تهیه: پیازها را خلالی خرد کرده و در روغن سرخ کنید. سپس سویا را در آب ولرم خیس کرده و بعد از نیم ساعت آن را آبکش کنید و بعد از اینکه آب آن کاملا گرفته شد، به همراه گوشت چرخکرده در پیاز ریخته و گوشت را هم سرخ کنید. حالا رب گوجهفرنگی را همراه زردچوبه به پیاز و گوشت اضافه کرده و بگذارید تا کمی تفت بخورد. سپس سیب زمینیها را با پوست بپزید و بعد از پختن آنها را به صورت نگینی خرد کنید. هویج را هم بپزید و نگینی خرد کنید. بعد سیب زمینی و هویج نگینی شده را به بقیه مواد اضافه کنید و نمک و فلفل غذا را هم بریزید و خوب بهم بزنید. حالا آب لیموترش را هم روی مواد بریزید. در این مرحله باید مقداری زعفران را داخل نصف لیوان آب جوش ریخته و داخل غذا بریزید، سپس بهم بزنید و بگذارید غذا حدود 15 دقیقه بجوشد و جا بیفتد.
املت پیازچه
مواد لازم: تخممرغ: پنج عدد، پیازچه: هشت شاخه، گوجهفرنگی متوسط: یک عدد، نعنا و گشنیز هر کدام: پنج شاخه، نمک، فلفل و روغن سرخکردنی: به میزان لازم.
طرز تهیه: مقداری روغن در ظرفی ریخته و پیازچهها را بعد از شستن و خردکردن داخل روغن کمی تفت دهید. بعد از چند دقیقه، گوجهفرنگی را داخل پیازچه خرد کرده و سرخ کنید. حالا تخم مرغها را یکییکی داخل کاسهای شکسته و خوب هم بزنید. سپس آن را به بقیه مواد اضافه کنید و بعد از یک دقیقه آن را هم بزنید و نمک و فلفل را هم اضافه کنید. سپس نعنا و گشنیز را هم خوب شسته، خرد کنید و در این مرحله به غذا اضافه کرده و آن را میل کنید.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین:
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد