
به گزارش جامجم، دارا عصر دیروز به محل جنایت در خیابان هشتم گاندی منتقل شد و در حضور بازپرس جنایی تهران و کارآگاهان پلیس آگاهی، صحنه جنایت را بازسازی و ابراز پشیمانی کرد.
دارا عامل جنایت چهارم اردیبهشت به بهانه پارک خودروی 206 قربانی پشت فرمان نشست و در اقدامی جنونآمیز با رد شدن از روی دختر جوان، او را به قتل رساند و خودرویش را سرقت کرد.
او سپس با همدستی یکی از دوستانش با این خودرو سراغ عابری رفته و تلفن همراه او را سرقت کردند. متهم جوان پس از دستگیری با اعتراف به این جنایت گفت: روز حادثه قصد ملاقات دختر مورد علاقهام را داشتم. قبل از حادثه شیشه مصرف کرده بودم و وقتی پشت فرمان نشستم به فکر سرقت افتادم و دختر جوان را کشتم. بعد همراه دختر مورد علاقه ام به دماوند رفتیم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در یکسالگی عملیات پیجری رژیم صهیونیستی در لبنان با مجتبی امانی سفیر کشورمان در بیروت به گفتوگو نشست
علیاصغر شعردوست معتقد است شهریار با آفرینش غزلهای نو، تحولی بیسابقه در شعر فارسی ایجاد کرده است