مطبخ

سالاد کرفس

کد خبر: ۴۸۵۲۶۹

طرز تهیه: قبل از هر کاری، همه مواد را خوب بشویید و بگذارید خشک شود. سپس کلم بروکلی و گل کلم را ریز خرد کنید. ساقه‌های تازه کرفس را هم جدا کرده، آنها را خرد کنید و به همراه هویج که آن را از قبل درشت رنده کرده‌اید با بقیه مواد مخلوط نمایید. حالا روغن زیتون را در ظرفی بریزید و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. مقداری هم نعنای خشک و آویشن به روغن اضافه کرده و این مخلوط را خوب بهم بزنید. برای ترش شدن آن هم می‌توانید از سرکه سیب یا آب لیموی تازه استفاده کنید. حالا سس را روی سالاد بریزید و بگذارید به مدت یک ساعت بماند تا طعم سبزیجات و سس مخلوط شده و سالاد طعم بهتری بگیرد. حالا می‌توانید این سالاد لذیذ و مقوی را میل کنید.

خورش قارچ

مواد لازم: گوشت گوسفند یا گوساله: 250 گرم ـ قارچ: 150 گرم ـ آرد ذرت: یک قاشق سوپخوری ـ رب‌ گوجه‌فرنگی: یک قاشق مرباخوری ـ فلفل دلمه‌ای قرمز و سبز: هر کدام یک عدد ـ سویا سس: 3 قاشق سوپخوری ـ سیر: 2 حبه ـ نمک، فلفل، زردچوبه و روغن مخصوص سرخ کردنی به میزان لازم.

طرز تهیه: گوشت را به صورت قیمه‌ای خرد کرده و بگذارید بپزد. در ظرف دیگری، سیر را رنده کنید و همراه با کمی روغن آن را تفت دهید. حالا رب گوجه‌فرنگی را هم به سیر اضافه کرده و کمی تفت دهید. سپس گوشت‌های پخته شده را هم به بقیه مواد اضافه کنید. حالا قارچ‌ها را حلقه‌حلقه کرده و همراه فلفل دلمه‌ای که نگینی خرد شده، داخل مواد بریزید و بگذارید کمی تفت بخورد. در مرحله آخر هم آرد ذرت، سویا سس، فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و بگذارید همه مواد با هم مخلوط شود و کاملا بپزد. (با توجه به این‌که سویا سس به اندازه کافی شور است، پس از چشیدن غذا می‌توانید اگر به نظر شما نمک آن کم بود، مقداری نمک اضافه کنید)

خوراک مرغ و سبزیجات

مواد لازم: سینه مرغ: یک عدد ـ کدو: 4 عدد متوسط ـ فلفل دلمه‌ای نگینی(رنگ‌های مختلف) یک پیمانه ـ قارچ: 150 گرم ـ سویا سس: به میزان لازم ـ فلفل به مقدار دلخواه، آبلیمو: یک قاشق غذاخوری.

طرز تهیه: ابتدا مرغ را شسته و خرد کنید. سپس بگذارید مرغ‌های تکه شده همراه با سویا سس و فلفل بماند تا طعم‌دار شود. سپس قارچ‌ها را برای مدت کوتاهی با آبلیمو تفت دهید. کدو را هم به قارچ‌ها اضافه کنید تا کمی تفت بخورد و زمانی که کدو نیم‌پزشد، فلفل دلمه‌ای را که نگینی خرد کرده‌اید، به بقیه مواد اضافه کنید و بگذارید همه مواد با هم تفت بخورد.(می‌توانید از رنگ‌های مختلف فلفل دلمه‌ای استفاده کنید تا غذا ظاهر زیبایی پیدا کند.) در این مرحله باید مرغ‌هایی را که با سویا سس طعم‌دار شده است، به بقیه مواد اضافه کنید و بگذارید همراه سبزیجات بماند تا بخوبی پخته و غذا آماده شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها