در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش جامجم، سرهنگ رحمتالله طاهری، فرمانده انتظامی شهرستان شاهرود درباره دستگیری اعضای این باند سرقت گفت: چند روز پیش ماموران ایستگاه بازرسی شهید نوری شاهرود به سرنشینان یک دستگاه پراید با چهار سرنشین زن و یک مرد که از کرج عازم مشهد بودند، مشکوک شده و خودرو را متوقف کردند.
ماموران در بازرسی از وسایل سرنشینان خودرو شش دستگاه تلفن همراه کشف و ضبط کردند.
طاهری افزود: متهمان بازداشت و برای تحقیقات به پلیس آگاهی منتقل شدند.
انکار متهمان
متهمان در بازجویی مقدماتی ادعا کردند گوشیهای تلفن همراه متعلق به خودشان بوده و پلیس آنها را به اشتباه دستگیر کرده است.
در مرحله بعدی، سوابق کیفری متهمان بررسی و معلوم شد یکی از آنها به نام شهناز، از دزدان سابقهدار کرجی است و هشت بار به اتهام کفزنی و کیفقاپی به زندان افتاده است.
در ادامه بازجو ییها نیز مشخص شد افراد بازداشت شده پسر، دو عروس و نوه زن سارق هستند.
به این ترتیب شهناز (دزد حرفهای) اعتراف کرد با همدستی چهار عضو خانوادهاش، اموال مردم را دزدیدهاند.
اعتراف زن سارق
متهم گفت: من و اعضای خانوادهام با سفر به شهرهای سمنان، شاهرود، جوین، بجنورد، شیروان، قوچان، نیشابور، بروجرد، اندیمشک، اهواز، اصفهان، شیراز، زنجان، قزوین و گنبد از مردم این شهرها، بیش از 32 فقره کیفقاپی و کفزنی کردهایم.
در پی اعتراف این متهم، چهار همدست او نیز گفتههایش را تایید کردند.
بنابر این گزارش، متهمان با قرار قانونی روانه زندان شدند. تحقیقات تکمیلی از آنها ادامه دارد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: