آثار «امیرخانی» در نمایشگاه کتاب

رضا امیرخانی علاوه بر رمان «قیدار» که نگارش آن را به پایان رسانده و امیدوار است به نمایشگاه کتاب تهران برسد، کتاب‌های دیگر خود را هم در نمایشگاه کتاب تهران ارائه می‌کند.
کد خبر: ۴۶۸۶۸۱

به گزارش ایسنا، امیرخانی با اشاره به رمان «قیدار» گفت: این کتاب در نشر افق در دست چاپ است و امیدوارم به نمایشگاه کتاب برسد. او همچنین از بازنشر برخی دیگر از کتاب‌هایش خبر داد و گفت: چاپ سی‌ و پنجم رمان «من او»، چاپ بیست ‌و سوم رمان «ارمیا»، چاپ هشتم کتاب «نفحات نفت» و چاپ ششم سفرنامه «جانستان کابلستان» در نشر افق منتشر و در نمایشگاه کتاب تهران عرضه می‌شود.

امیرخانی افزود: همچنین چاپ تازه‌ کتاب‌های «سرلوحه» (نشر سپیده‌باوران)، «از به» و «ناصر ارمنی» (نشر نیستان) و «نشت نشا» و «داستان سیستان» (نشر قدیانی) در نمایشگاه کتاب ارائه می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها