در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
طرز تهیه: پیازها را خلالی خرد کنید و در روغن سرخ کردنی تفت دهید. سویا را به مدت 30 دقیقه در آب ولرم خیس کنید؛ سپس آن را در آبکش بریزید و وقتی آب آن کاملا گرفته شد به همراه گوشت چرخکرده در پیاز ریخته و تفت دهید. بادمجانها را پوست بکنید، حلقهحلقه خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید. حالا سیرها را روی مخلوط گوشت و پیاز سرخشده، رنده کنید. گوجهفرنگیها را هم حلقهحلقه کرده و روی بقیه مواد بگذارید. در مرحله آخر، بادمجانها را هم روی گوجهفرنگیها بچینید. سپس نمک، فلفل، زردچوبه و مقداری دارچین به غذا اضافه کنید و یک لیوان آب داخل ظرف ریخته و بگذارید غذا با حرارت کم، آرام بجوشد و بپزد.
خوراک مرغ و قارچ
مواد لازم: سینهمرغ 2 عدد ـ قارچ 250 گرم ـ پیاز متوسط 2 عدد ـ فلفل دلمه سبز و قرمز یک عدد - سیر 3 حبه ـ ادویه کاری یک قاشق مرباخوری ـ نمک، فلفل، زعفران، آبلیمو و روغن سرخ کردنی به میزان لازم.
طرز تهیه: پیازها را خلالی خرد کرده و در روغن سرخ کنید. وقتی پیازها طلایی شد، سینه مرغ را خرد کنید و داخل پیاز بریزید و کمی تفت دهید تا آب مرغ کشیده شود. حالا فلفل دلمهای را نگینی خرد و به بقیه مواد اضافه کنید. بعد از اینکه قارچها را شستید، آنها را حلقهحلقه خرد کنید و داخل غذا بریزید. سیر را هم خرد کرده و به بقیه مواد اضافهکنید. در این مرحله باید یک لیوان آب همراه با ادویه کاری، نمک، فلفل، زعفران و آبلیمو به غذا اضافه کنید و بگذارید آرام بجوشد. البته دقت کنید که این غذا نباید خیلی آب داشته باشد.
دسر ماست
مواد لازم: شیر یک پیمانه ـ خامه 150 گرم ـ ماست سفتشده یا کیسهای یک پیمانه ـ وانیل نوک قاشق چایخوری ـ پودر ژلاتین 2 قاشق مرباخوری ـ شکر نصف پیمانه ـ کمپوت یک قوطی.
طرز تهیه: ابتدا باید شیر و شکر را با هم مخلوط کنید و خوب بهم بزنید. سپس ماست، وانیل و خامه را هم به آن اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. حالا ژلاتینها را با نصف لیوان آب سرد داخل کاسه بریزید و کاسه را روی ظرفی که آب داغ درون آن است بگذارید تا ژلاتینها حل شده و رنگ آن شفاف شود. پس از این مرحله، ژلاتینها را به بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید. سپس این دسر را داخل ظرفی مناسب ریخته و به مدت 3 ساعت درون یخچال قرار دهید. بعد از گذشت 3 ساعت، دسر ماست آماده است و میتوانید آن را با انواع کمپوت تزئین کرده و میل کنید.
خورش چاغاله بادام
مواد لازم: گوشت نیم کیلو ـ چاغاله بادام 400 گرم ـ نعنا و جعفری نیم کیلو ـ پیاز 2 عدد ـ آبلیمو یا آبغوره نصف استکان ـ نمک، فلفل، زردچوبه و روغن سرخ کردنی به میزان لازم.
طرز تهیه: نعنا و جعفریها را پاک کرده، بشویید و خرد کنید. سپس سبزیهای پاک شده را با روغن سرخ کنید. حالا پیازها را هم خلالی خرد کرده و در روغن سرخ کنید. سپس زردچوبه را هم به بقیه مواد اضافه کنید. حالا گوشتها را به صورت خورشتی خرد کرده و به پیازها اضافه کنید. وقتی که گوشتها کمی تفت داده شد، چاغالهبادامها را خوب شسته و به همراه آب داخل خورش بریزید. سپس بگذارید خورش آرام بپزد و هنگامی که 30 دقیقه به پخت غذا باقی مانده است، نمک، فلفل و ترشی آن را هم اضافه و میل کنید.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین: