تعقیب و گریز با قاتل فراری

رئیس کلانتری 110 شهدای تهران از دستگیری سارق سابقه‌داری خبر داد که به جرم قتل و تخریب اموال عمومی تحت تعقیب بود.
کد خبر: ۴۵۹۸۸۶

سرهنگ علی خرسندی‌نیا، رئیس کلانتری 110 شهدا گفت: روز گذشته ماموران هنگام گشتزنی به راننده یک دستگاه خودروی پرشیا مشکوک شده و دستور توقف صادر کردند، اما راننده از محل متواری شد.راننده که از سوی ماموران تعقیب می‌شد، در خیابان خضرائی خودرو را رها کرد و از پشت‌بام منازل قصد فرار داشت که ماموران با اجرای طرح مهار وی را دستگیر کردند.

وی اضافه کرد:در تحقیقات معلوم شد، متهم از سارقان سابقه‌داری است که به اتهام قتل و تخریب اموال عمومی از مدتی پیش تحت تعقیب مراجع قضایی قرار دارد.

رئیس کلانتری 110 شهدا با اشاره به این‌که متهم برای سیر مراحل قانونی در اختیار مراجع قضایی قرار گرفته است، یادآور شد: تحقیقات تکمیلی در این زمینه ادامه دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها