ناآرامی در سنگال علیه واد

دادگاه قانون اساسی سنگال رای به شرکت عبدالله واد، رییس جمهوری کنونی در انتخابات ریاست جمهوری داد. این تصمیم باعث بروز درگیری هایی در داکار، پایتخت و دیگر شهرهای این کشور در روز شنبه شد.
کد خبر: ۴۵۴۰۸۱

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از یورونیوز، عبدالله واد می گوید: اصلاح قانون اساسی سال 2001 شامل دوره اول ریاست جمهوری وی نمی شود و او می تواند برای سومین بار در انتخابات شرکت کند اما منتقدان، تصمیم دادگاه قانون اساسی سنگال را غیرقانونی می دانند و می گویند به اعتراض خود ادامه خواهند داد.

عبدالله واد 85 ساله، حدود دوازده سال پیش که بر سر کار آمد چهار دهه حیات سوسیالیسم در سنگال پایان یافت اما دوران اقتدارگرایی شروع شد.

مخالفان دولت در سنگال روز شنبه خواهان مقاومت بیشتر در برابر ادامه کار عبدالله واد، رییس جمهوری این کشور شدند.

در درگیری های شنبه میان نیروهای امنیتی و معترضان در داکار، پایتخت این کشور یک پلیس کشته شد. علت اعتراض ها حکم دادگاه قانون اساسی سنگال برای نامزدی عبدالله واد در انتخابات ریاست جمهوری است.

این دادگاه روز جمعه اعلام کرد که او می تواند برای سومین بار در انتخابات ریاست جمهوری شرکت کند و در مقابل یوسو ندور، رهبر مخالفان را برای ریاست جمهوری رد صلاحیت کرد.

یوسو ندور، خواننده محبوب سنگالی و رهبر مخالفان دولت سنگال این تصمیم دادگاه قانون اساسی کشورش را نپذیرفته است.

دادگاه قانون اساسی سنگال صلاحیت چهارده نامزد از جمله واد را برای انتخابات ریاست جمهوری را تایید کرده است.

مخالفان دولت نامزدی رییس جمهوری کنونی را برای بار سوم در انتخابات ریاست جمهوری غیرقانونی خوانده اند.

انتخابات ریاست جمهوری سنگال 26 فوریه 2012 برگزار می شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها