کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: مصرف زیاد نمک، بیماری آسم را تشدید می کند.
کد خبر: ۴۵۱۹۷۹

سعیده معانی افزود: کاهش مقدار مصرف نمک در رژیم غذایی باعث بهبودی التهاب راه‌های تنفسی و افزایش اکسیژن ورودی به جریان خون می‌شود.

معانی با بیان اینکه مصرف بالای نمک باعث کاهش فعالیت‌های ریوی می‌شود، خاطرنشان کرد: غذاهای پر نمک منجر به بروز مشکلاتی مثل فشار خون بالا، تورم ریوی و انسداد مسیر تنفسی می‌شود.

کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تصریح کرد: مصرف نمک زیاد همچنین باعث افزایش احتباس مایعات در بدن می شود و کاهش آن در این شرایط حدود دو لیتر از مایعات بدن (دو کیلو گرم از وزن بدن) را کاهش می دهد.

معانی افزود: در بسیاری از خانم هایی که دچار ورم قوزک پا و تنگ شدن انگشتر در دستشان هستند، با کاهش مصرف نمک در غذای خود، ورم بدن آنها بسیار کاهش می یابد.(ایرنا)

ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها