مرسدس رونمایی کرد

دو مدل اتومبیل هیبریدی کم مصرف

شرکت اتومبیل سازی آلمانی مرسدس بنز در نمایشگاه دیترویت 2012 از اتومبیل های هیبریدی جدیدی رونمایی کرد که به خاطر یک موتور برقی و یک موتور توربو دیزلی بسیار کم مصرف هستند.
کد خبر: ۴۵۱۹۷۴

شرکت مرسدس بنز در نمایشگاه اتومبیل در دیترویت از دو مدل هیبریدی مرسدس رونمایی کرد که به مقررات بسیار سخت ضد انتشار دی اکسید کربن اتحادیه اروپا پایبند است.

یکی از این دو مدل که E 300 BlueTEC HYBRID نام دارد در هر 100 کیلومتر تنها 4.2 لیتر گازوئیل مصرف می‌کند و 109 گرم دی اکسید کربن تولید می کند. این میزان انتشار دی اکسید کربن برابر با میزان تولید گاز گلخانه ای یک اتومبیل بسیار کوچک است.

درحقیقت، این اتومبیل هیبریدی مجهز به یک موتور توربو دیزل و یک موتور الکتریکی 20 کیلو واتی است که برای رسیدن به یک نتیجه شگفت انگیز از بسته باتری‌های لیتیومی استفاده می کند.

مصرف این اتومبیل در چرخه تست تائید، 30 درصد کمتر از مصرف آن در جاده است.

مدل دوم E400 Hybrid نام دارد. این اتومبیل که در بازار آمریکای شمالی عرضه خواهد شد مجهز به یک موتور بنزینی V6 با 306 اسب بخار و یک موتور الکتریکی 20 کیلو واتی است.

براساس گزارش دیلی تک، هر دو مدل تا پایان سال 2012 وارد بازار خواهند شد. درحال حاضر قیمت این دو اتومبیل اعلام نشده است اما انتظار می رود که قیمت نمونه های گازوئیلی و بنزینی 20 درصد اختلاف داشته باشند.(مهر)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها