اجرای طرح 6-3-3 ازسال تحصیلی جدید

رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی وزارت آموزش و پرورش از اجرای طرح 6-3-3 از سال آینده خبر داد.
کد خبر: ۴۵۰۷۱۶

 حجت الاسلام محمدیان در حاشیه همایش تحول در محتوای آموزشی و پرورشی گفت: در سال تحصیلی90 – 91 در دو پایه دوم و ششم ابتدایی تغییرات جدید محتوایی اعمال می شود.

وی افزود: این تغییرات شامل هوشمند کردن کلاس ها، توزیع بسته های آموزشی الکترونیکی، تغییر در محتوای کتاب ها و آموزش های برخط (آن لاین) است.

معاون وزیر و رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی وزارت آموزش و پرورش گفت : تا پایان برنامه پنجم توسعه طرح 6- 3 -3 به ثمر می رسد و برای اجرای این طرح، ستادهایی در وزارتخانه، استان ها و مناطق شکل گرفته اند.

وی افزود: درسال تحصیلی آینده پایه ششم به دوره ابتدایی اضافه می شود بدین صورت که دانش آموزانی که در سال تحصیلی90-91 پایه پنجم را خوانده اند در سال تحصیلی 91- 92 پایه ششم ابتدایی را می خوانند.

محمدیان گفت : قوانین و مقررات حاکم بر پایه ششم همان قوانین و مقررات حاکم بر دوره ابتدایی است.

همایش تحول در محتوای آموزشی و پرورشی با حضور بیش از400 استاد ، پژوهشگر و معلم شهرستان های استان تهران در پاکدشت برگزار شد.(واحد مرکزی خبر)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها