ائتلاف 14 فوریه بحرین:

سرنگونی آل خلیفه قطعی است

ائتلاف چهارده فوریه بحرین با صدور بیانیه ای ضمن انتقاد از سیاست مشت آهنین آل خلیفه، سرنگونی آل خلیفه را در آینده نزدیک با توجه به عزم و اراده جدی مردم برای ادامه مبارزات تا پیروزی نهایی انقلاب، قطعی دانست.
کد خبر: ۴۵۰۵۱۳

به گزارش خبرگزاری  پایگاه نهرین نت، ائتلاف چهارده فوریه با صدور بیانیه ای اعلام کرد: مردم بار دیگر به میدان "اللولوء" باز خواهند گشت، زیرا مردم خواستار سرنگونی رژیم آل خلیفه هستند.

در این بیانیه آمده است : نیروهای مزدور با حمایت اشغالگران در همه مناطق پخش شدند و برای سرکوب مردم از بالگرد، گازهای سمی و اشک آور استفاده شد و تظاهرات مردمی در مناطق الدیه، بنی جمره ، المالکیه، السهله، ابوقوه، کرانه ،شهرکان، سار، النویدرات، العکر و الدراز سرکوب شد .

تظاهرات کنندگان اعلام کردند که هرگز در برابر تروریسم آل خلیفه، فشارهای بین المللی، کاخ سفید و ایادی آن تسلیم نخواهند شد.آنها مخالف اصلاحات با وجود رژیم آل خلیفه هستند.

ائتلاف 14 فوریه بیان کرد: تمام ادعاهای کاخ سفید درباره اصلاحات بحرین بی اساس است و دیکتاتور بحرین با جنایاتی که مرتکب می شود در واقع قبر خود را می کند و در آینده نزدیک سرنگون می شود.

ائتلاف مذکور ضمن محکوم کردن حمله به "نبیل رجب" فعال حقوقی بحرینی ذکر کرد: سیاست سرکوب سبب توقف قیام مردم بحرین نخواهد شد و آل خلیفه باید از سرنگونی دیکتاتورها در سال گذشته درس عبرت بگیرد. (مهر)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها