ایران زمین

شهرکرد - ایرنا: مدیر فرودگاه شهرکرد از لغو تمام پروازهای ورودی و خروجی فرودگاه شهرکرد در هفته جاری خبر داد.سیدعلی جعفرنیا چک دوره‌ای هواپیماهای شرکت ایران‌ایر را دلیل لغو پروازهای این فرودگاه اعلام کرد و گفت: براین اساس پروازهای ورودی و خروجی از تهران به مقصد این فرودگاه در روزهای یکشنبه چهارم و چهارشنبه 7 دی‌ماه نیز لغو می‌شود.
کد خبر: ۴۴۷۹۷۰

رشت - مهر: معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار گیلان از هزینه 350 میلیارد تومانی برای ساخت راه‌آهن استان خبر داد. محمد اکبرزاده افزود: راه‌آهن قزوین ـ رشت تا اسفند ماه سال 91 و رشت به بندرانزلی نیز تا هفته دولت سال 92 به بهره‌برداری می‌رسد.وی گفت: برای تکمیل راه‌آهن قزوین، رشت و بندرانزلی هزار میلیارد تومان دیگر اعتبار نیاز است که با دستور رئیس‌جمهور 500 میلیارد تومان آن از طریق اوراق مشارکت با سود 17 درصد و بقیه نیز از طریق فروش اموال وزارت راه و شهرسازی و اعتبارات مصوب تأمین می‌شود.

کرمانشاه ـ ایرنا: فرماندار شهرستان گیلانغرب، واقع در استان کرمانشاه، از آغاز عملیات اجرایی طرح ساماندهی منطقه گردشگری سراب گیلانغرب خبر داد.اردشیر رستمی با بیان این‌که این طرح شامل احداث آلاچیق، یک‌هزار و 150 مترمربع سنگ فرش و ایجاد پارکینگ در محدوده چشمه سراب گیلانغرب است، افزود: یک‌ میلیارد و 310 میلیون ریال اعتبار برای این طرح اختصاص یافته که تا پایان امسال تکمیل خواهد شد.

تبریز ـ خبرنگار جام‌جم: با مشارکت سرمایه‌گذار خصوصی و توسط اتحادیه کفاشان تبریز، شهرک صنفی کفش در تبریز ایجاد می‌شود.جواد حسین‌نژاد، رئیس اتحادیه کفاشان تبریز با اعلام این خبر افزود: این شهرک صنفی و صنعتی در زمینی به مساحت 10 هکتار در کنار پلیس راه تبریز ـ مرند به صورت کارگاه‌های کفاشی احداث و به اعضای اتحادیه کفاشان تبریز واگذار خواهد شد.وی گفت: این شهرک با هدف ساماندهی فعالان صنعت کفش بویژه با اولویت اعضای اتحادیه کفاشان تبریز و تجمیع در یک منطقه تجاری و صنعتی که موجب تسهیل در امور خواهد شد، ایجاد می‌شود.

بجنورد ـ ایرنا: فرماندار اسفراین گفت: طرح راه‌آهن جوین ـ اسفراین ـ بجنورد از مصوبات دور سوم سفر هیات دولت به استان خراسان شمالی اجرایی شد.محمد محمدزاده افزود: با اتمام طرح مطالعاتی این پروژه حدود 25 کیلومتر از مسیر راه‌آهن در حدفاصل جوین ـ اسفراین میخکوبی و نشانه‌گذاری شده است.

کرمانشاه ـ ایرنا: 282 راس گوسفند به دلیل غرق شدن در کانال انتقال آب کشاورزی در روستای شامار دیره از توابع بخش مرکزی شهرستان گیلانغرب تلف شدند.به گزارش ایرنا، این گوسفندان حین عبور از کانال انتقال آب کشاورزی، گرفتار جریان آب شدند و به علت هجوم و ازدحام زیاد غرق شدند.فیروز هادی‌پور، بخشدار مرکزی گیلانغرب با بیان این‌که علت حادثه در دست بررسی است، میزان خسارت ناشی از تلف شدن این احشام را بیش از یک میلیارد و 200 میلیون ریال اعلام کرد.

قم - فارس : مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قم گفت: طرح ساماندهی کوره‌های آجرپزی سنتی در شهرک‌های صنعتی تهیه شده است.علیرضا نجیمی افزود: برخی از کوره‌های آجرپزی سنتی قم دارای مجوز از اتحادیه‌های صنفی هستند، اما بسیاری از آنها بدون مجوز به فعالیت خود ادامه می‌دهند.وی افزود: سنتی بودن تمام مراحل تولید در این واحدها موجب ناتوانی آنها در کنترل آلاینده‌های زیست‌محیطی شده است، بنابراین چاره‌ای جز تغییر کاربری این کوره‌ها نیست و استانداری قم نیز موافق این طرح است.

شیراز ـ واحد مرکزی خبر: فرونشست دشت کوه نقش رستم، هیچ آسیبی به مجموعه باستانی نقش رستم وارد نکرده است.مدیر پایگاه پژوهشی پارسه پاسارگاد با اعلام این خبر افزود: برداشت آب‌های زیرزمینی و توسعه کشاورزی در منطقه، سبب فرو نشست دشت کوه نقش رستم شده اما هیچ آسیبی به نقش رستم وارد نشده است.

محمدحسن طالبیان گفت: با توجه به این که آثار به جای مانده از هخامنشیان در ارتفاعات این دشت قرار دارد، ترک‌خوردگی دشت خدشه‌ای به این آثار تاریخی وارد نمی‌کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها