سایه ‌خبر

موج مکزیکی، علت احضار وزیر

سایت مشرق نوشت: وزیر ورزش که کمتر از 4 ماه قبل، سکان اداره امور ورزش و جوانان کشور را در دست گرفته، برای اولین بار به کمیسیون تخصصی می‌رود تا نه برای نتایج ناکام ورزشی و نه حتی برای تغییرات ناگهانی در فدراسیون‌های ورزشی بلکه برای حفظ ارزش‌های اسلامی پاسخگو باشد.
کد خبر: ۴۴۷۱۴۶

به نوشته این سایت، عباسی، وزیر ورزش به مجلس می‌رود تا پاسخگوی سوالی درباره حضور بانوان در یک مسابقه مهم والیبال باشد. این‌که چرا بانوان و آقایان در روز بازی والیبال ایران و چین در فینال مسابقات آسیایی به صورت مختلط در استادیوم 12 هزار نفری حضور داشتند و موج مکزیکی می‌رفتند. پخش تصاویر تلویزیونی بازی سبب شده تا جمعی از نمایندگان بخواهند عباسی در این زمینه پاسخگو باشد. بنابر این گزارش، ورود بانوان به ورزشگاه‌ها برای میزبانی مسابقات بین‌المللی اگرچه یکی از شروط اساسی است و در آن مسابقات هم تا قبل از بازی فینال، حضور خانم‌ها و آقایان بی‌هیچ مشکلی انجام شد، اما در مسابقه نهایی، عدم تدارک مناسب برای بازی از سوی مسوولان برگزاری و حضور بیش از حد انتظار هواداران در آزادی، پاره‌ای از ناهماهنگی‌ها را ایجاد کرد که همه این اتفاقات در شیرینی نخستین قهرمانی آسیایی ایران در مسابقات والیبال، به فراموشی سپرده شد؛ اما نمایندگان قصد دارند سوال خود را درباره آن لحظات از وزیر ورزش مطرح کنند.

ها آرتص و هدف اصلی اشغال عراق

یک روزنامه صهیونیستی هدف جنگ عراق را جلوگیری از نفوذ ایران در منطقه خواند و تاکید کرد که این هدف هرگز محقق نشده و نتیجه عکس داده است.

به گزارش فارس، روزنامه صهیونیستی هاآرتص در مقاله‌ای با اشاره به اشغال عراق از سوی نظامیان آمریکایی نوشت: با شادی‌های مردمی و پایین کشیدن پرچم آمریکا و سوزاندن آن در شهر فلوجه، نیروهای آمریکایی به میهن خود بازگشتند و به فصلی مصیبت‌بار از تاریخ آمریکا و عراق پایان دادند. این روزنامه حمله آمریکا به عراق را با هدف جلوگیری از نفوذ ایران در منطقه دانست و افزود: اما عراق الان مهم‌ترین همپیمان سیاسی و اقتصادی ایران در منطقه است و درگیری‌های داخلی در این کشور نیز نمی‌تواند افق ائتلاف این کشور را با آمریکا تضمین کند.

اوباما به نامه دوقلوها جواب نداد

مادر شهرزاد میرقلی‌خان، زن ایرانی زندانی در آمریکا با اشاره به نامه‌ دوقلوهای شهرزاد به اوباما گفت هنوز به این نامه پاسخی داده نشده است.

به گزارش فارس، بلقیس روشن که همراه ملیکا یکی از دوقلو‌های شهرزاد در نشست خبری حضور داشت، به تشریح آخرین وضعیت دخترش پرداخت و در پاسخ به سؤالی در خصوص ارائه تسهیلات از سوی دولت آمریکا به شهرزاد میرقلی‌خان با بیان این‌که دولت آمریکا هیچ اقدامی را برای گرفتن وکیل در اختیار ما قرار نداد، گفت: ما خودمان 5 بار وکیل آمریکایی استخدام کردیم و دولت آمریکا در این زمینه هیچ کمکی به ما نکرد.

وی افزود: بعد از تلاش‌های مکرر وزارت خارجه کشورمان، نمابری به ایران ارسال شد مبنی بر این‌که خانواده درجه یک شهرزاد می‌توانند با او ملاقات کنند که پس از یک سال تلاش و با کمک وزارت خارجه ایران و سفارت سوئیس در تهران (حافظ منافع آمریکا) به عمان رفتیم و با توجه به این‌که فرم‌های مخصوص ویزا را از قبل پر کرده بودیم، یک روزه برای ما ویزا صادر شد و پس از آن به آمریکا سفر کردیم.

وی در پاسخ به این سؤال که مستندات آمریکایی‌ها برای طرح اتهام علیه شهرزاد چه بود؟ خاطرنشان کرد: آنها به اتهام سال 2004 که شهرزاد در اتریش دستگیر شد، استناد می‌کنند و استناد جدیدی پس از آن ندارند.

نامزدی پدر و پسر برای مجلس

خبرگزاری فارس نوشت: حجت‌الاسلام قدرت‌الله علیخانی نماینده مردم قزوین و عضو فراکسیون اقلیت مجلس شورای اسلامی با تاکید بر نامزد شدنش در انتخابات دور نهم مجلس گفت: پدر و پسر‌ هر دو در انتخابات آینده مجلس کاندیدا خواهیم شد.

وی افزود: بنده از شهر قزوین و پسرم که دوره هفتم نماینده مجلس بود، از شهر بوئین‌زهرا کاندیدای ‌انتخابات دوره نهم مجلس خواهیم شد.

این نماینده مجلس در پاسخ به سوال‌هایی از جمله نحوه حضور اصلاح‌طلبان در انتخابات مجلس را به آینده واگذار کرد و در عین حال عملکرد علی لاریجانی، رئیس مجلس را ستود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها