اخبار کوتاه از رادیو

«رادیوهفت» با پخش آخرین برنامه‌ ویژه‌ محرم‌ از یکشنبه 13 آذر ماه به مدت یک هفته تعطیل می‌شود.
کد خبر: ۴۴۳۹۱۲

پخش ویژه برنامه‌های ایام محرم از شبکه‌ هفت، علت تعطیلی یک هفته ای «رادیوهفت» از سوی سازندگان این برنامه اعلام شده است.

در ویژه برنامه‌ شنبه شب «رادیوهفت‌» با اجرای رشید کاکاوند، نماهنگ «وداع» از صادق آهنگران‌، مداحی حاج محمد بازوبند‌ و «فلسفه عاشورا» از نجم‌الدین شریعتی‌ روی آنتن می‌رود.

همچنین مهدی آقابیگی متن جوشن کبیر را می‌خواند.

پس از دهه‌ اول محرم «رادیوهفت» روال عادی خود را طی می‌کند. این برنامه مهمانان جدیدی خواهد داشت و بخش‌های جدیدتری در قسمت کودکان وجود دارد.

همچنین مدت زمان پخش برنامه «رادیو هفت» از 45 دقیقه به یک ساعت تغییر پیدا کرد و این برنامه از ساعت 23 الی 24 به مدت 60 دقیقه به روی آنتن می‌رود.

هر شب نمایش‌های اقتصادی پخش می‌کنیم

مهدی دهقان نیری مدیر رادیو نمایش گفت: رسانه ملی به دلیل اعتماد عمومی که مردم نسبت به آن دارند، می تواند با برنامه سازی مناسب در این حوزه نقش موثری در  اقتصاد کشور ایفا کند.

مهدی دهقان نیری رییس مرکز هنرهای نمایشی رادیو در گفت و گو با ستاد خبری نخستین جشنواره تولیدات اقتصادی رادیو گفت: بعد از نامگذاری امسال به نام سال جهاد اقتصادی، رادیو نمایش، سعی کرد با زمینه سازی برای تولید نمایشهای رادیویی با موضوع اقتصاد به نوبه خود نقشی در تحقق منویات مقام معظم رهبری داشته باشد.

وی افزود: پس از برنامه ریزی شش ماهه، رادیو نمایش از اول مهرماه، هر شب به مدت 30 دقیقه از رادیو اقتصاد، نمایشهای رادیویی را با موضوع مسائل اقتصادی پخش می کند.

دهقان نیری اظهار داشت: مباحثی همچون پول، سرمایه و اقتصاد خانواده از مسائل مطرح شده در این نمایشهای رادیویی است.

وی با بیان اینکه رادیو نمایش با چند نمایش شاخص رادیویی در نخستین جشنواره تولیدات اقتصادی رادیو شرکت خواهد کرد گفت: این جشنواره به منزله یک گزارش عملکرد است که تمام کسانی که موظف به ارائه تولیدات رادیویی در سال جهاد اقتصادی هستند می توانند با ارائه برنامه های خود، آن را در معرض قضاوت کارشناسان و صاحبنظران این حوزه قرار دهند و این امر باعث می شود که نقاط ضعف و قوت برنامه سازان به خوبی آشکار شود.

وی در ادامه سخنان خود، آگاهی از وضع اقتصادی کشور را حق مسلم مردم دانست و افزود: جهت آگاهی از اوضاع اقتصادی، رادیو اقتصاد منبعی موثق و معتبر به شمار می آید که به عنوان یک شبکه تخصصی در حوزه اقتصاد، تصویری روشن از وضعیت اقتصادی جامعه ارائه می دهد.

دهقان نیری گفت: البته تمامی شبکه های رادیویی به نوبه خود مباحث اقتصادی را مد نظر قرار می دهند ولی در این میان بسیاری از کارشناسان و صاحبنظران اقتصادی هستند که مسائل عامی که از شبکه های مختلف رادیو پخش می شود را کامل و جامع نمی دانند در حالیکه رادیو اقتصاد با ارائه مباحث کارشناسی در حوزه های اقتصادی به خوبی نیاز این عده را برطرف می کند.

وی افزود: رسانه ها به ویژه رسانه ملی به دلیل اعتماد عمومی که مردم به آن دارند در زمینه های مختلف با اطلاع رسانی صحیح و به موقع می تواند تاثیرگذار باشد. مردم با مطالبی که از رسانه ملی به ویژه در حوزه مباحث اقتصادی مطرح می شود، هزینه های اقتصادی خود را پی ریزی می کنند.

مدیر رادیو نمایش خاطر نشان کرد: رسانه ها به ویژه رسانه ملی با برنامه سازی مناسب می توانند مردم را با معضلات اقتصادی آشنا کرده و راهکارهای لازم را جهت مقابله با این معضلات ارائه دهد.

رادیو اقتصاد  با ارسال پنج برنامه به استقبال دوازدهمین جشنواره بین المللی رفت

رادیو اقتصاد با  ارسال برنامه های بامداد 98 ، به سوی روشنایی ، هرم ، صدای مشاور و تدبیر در بخش مسابقه دوازدهمین جشنواره بین المللی صدا شرکت کرد .

به گزارش روابط عمومی رادیو اقتصاد ، در برنامه هرم که به سردبیری مریم هدیه لو پخش می شود ، نقش مجلس را در اقتصاد کشور بررسی می کند .

برنامه مجله بامدادی به سردبیری امیر کشانی و معصومه اسماعیل نژاد مسائل اقتصادی روز را به سمع شنوندگان می رساند و برنامه به سوی روشنایی به سردبیری علی سلیمی برنامه ای اذان گاهی است که با حضور کارشناس مسائل اقتصادی را از منظر اسلام بررسی می کند .

همچنین برنامه تدبیر از دیگر برنامه های شرکت کننده در جشنواره ، به سردبیری رامبد باران دوست به آموزش مدیرت منابع انسانی می پردازد و برنامه صدای مشاور به سردبیری معصومه رفعتی و با حضور کار آفرین برتر کشور به ارائه راهکارهای عملی کار آفرینی و ایجاد کسب و کار می پردازد .

شور نینوا در رادیو تهران

برنامه رادیویی "شور نینوا" در روزهای 14 و 15 آذرماه همزمان با تاسوعا و عاشورا از رادیو تهران پخش خواهد شد.

نیکنام جبراییل پور سردبیر و نویسنده برنامه رادیویی "شور نینوا" گفت: برنامه "شور نینوا" به مناسبت تاسوعا و عاشورای حسینی در 14 و 15 آذرماه از ساعت 6:30 الی 8:30 با اجرای فاطمه نصر آبادی از رادیو تهران بخش خواهد شد. این برنامه به بحث قیام امام حسین و فلسفه نهضت او خواهد پرداخت.

وی یادآور شد: از آیتم های برنامه "شور نینوا" ارتباط زنده با کربلاء معلی و هیات ها و همچنین حسینیه های عزاداری است. از دیگر بخش های این برنامه گفت و گو با مسئولان هیات های فارسی زبان،آذری و عربی است.

در برنامه "شور نینوا" گفت و گویی با کارشناس مذهبی برنامه خواهیم داشت و شجاعتها و فداکاری های امام حسین (ع) و ابولفضل العباس باب الحوائج را بازگو خواهیم کرد و به بررسی و تحلیل قیام و نهضت امام حسین (ع) می پردازیم.

جبرئیل پور در پرونده کاری خود برنامه های شاخصی از الجمله «پیوند امامت و نبوت»، "میعاد منتظران" و طریقت عشق" را به ثبت رسانده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها