چهره‌ها و حادثه‌ها

حادثه دردناکی بود

محمود پاک‌نیت از بازیگران موفق و سرشناس عرصه تئاتر و سینمای کشور است که تاکنون در سریال‌ها و فیلم‌های بسیاری بازی کرده است. سریال «پس از باران» که یادتان هست.
کد خبر: ۴۴۲۳۸۱

 این بازیگر از این مجموعه تلویزیونی پرمخاطب خاطره بسیار تلخی دارد که هیچ‌گاه فراموش نمی‌کند. « زمان فیلمبرداری سریال پس از باران با آقای جوانی آشنا شدم که «اسلام» نام داشت. اسلام علاوه براین‌که به مسوول طراح صحنه در کار نقاشی کمک می‌کرد در یک پلان هم بازی کرد.فکر می‌کنم در مراسم ازدواج دوم خان سریال پس از باران یکی از طبق کش‌ها بود.» پاک نیت آهی می‌کشد و حرف هایش را این‌گونه ادامه می‌دهد: «برای فلیمبرداری پلان خانه خان به رشت رفته بودیم. روبه‌روی ساختمان دریاچه قرار داشت و در آن قایق کوچکی بود. اسلام تازه یک هفته بود که ازدواج کرده بود. اتفاقا برای مراسم عروسی ما را دعوت کرد که نتوانستیم برویم، ولی چند روز بعد از ازدواجش من و چند نفر از دوستان به خانه‌اش رفتیم و از ما کلی پذیرایی کرد.

در حال استراحت بودیم که از سروصدای بیرون ساختمان متوجه شدیم اتفاقی افتاده است. سریع خودمان را به بیرون رساندیم. همه نگران بودند و می‌گفتند اسلام در حال ماهیگیری در دریاچه بوده که با قایق غرق شده است. چند غواص هم آمدند، ولی نتوانستند کاری انجام دهند.

می‌گفتند داخل دریاچه به حدی خزه و گیاهان دریایی وجود دارد که اگر کسی داخلش فرو برود نمی‌تواند خودش را نجات بدهد. بعد از 3 روز جنازه‌اش را پیدا کردند و تحویل خانواده‌اش دادند. حادثه خیلی وحشتناک و دردناکی بود که در روحیه همه عوامل فیلم تاثیر منفی گذاشت.»

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها