سایه خبر

‌جزئیات یک سند ایران علیه آمریکا

زهره الهیان، رئیس کمیته حقوق بشر مجلس با اشاره به ارائه 100 سند متقن از سوی ایران به مجامع بین‌المللی درباره نقض حقوق بشر توسط دولت آمریکا گفت: بنابر یکی از این اسناد، پس از شکست وقایع انتخابات 88 دولت آمریکا به ارتش این کشور ابلاغ کرد حق دارد در ایران دست به اقدامات خرابکارانه بزند.وی در گفت‌وگو با فارس، افزود: این سند نشان می‌دهد که دولت تروریستی آمریکا اگر نتواند به اهداف خود برسد دست به اقدامات تروریستی می‌زند. الهیان خاطرنشان کرد: اسناد ایران نشان می‌دهد آمریکا در ترورهای سال‌های اخیر خاورمیانه و داخل ایران نقش اصلی را ایفا کرده است.
کد خبر: ۴۳۹۴۵۳

به گفته الهیان، آمریکا تلاش می‌کند اقدامات خود را در پوشش حقوق‌بشر انجام دهد و با این واسطه ایران و کشورهای زیادی را زیر سوال ببرد و جایگاه نظام اسلامی را در دل ملت‌های مظلوم متزلزل کند، غافل از این‌که آمریکا در حال حاضر منفورترین کشور در بین کشورهای جهان است.

مفقود شدن فرزند نایب رئیس مجلس

فارس نوشت: یک منبع مطلع نزدیک به نایب رئیس مجلس اعلام کرد که احتمالا فرزند شهاب‌الدین صدر، نایب رئیس دوم مجلس ربوده شده است.

به گفته وی، از شنبه شب گذشته سیدعلیرضا صدر که متخصص بیهوشی بوده، مفقود و تاکنون هیچ تماسی با خانواده خود نداشته است.به استناد برخی شواهد، احتمالا یک دستگاه خودروی «سانتافه» فرزند شهاب‌الدین صدر را ربوده و مشخصات این خودرو به دستگاه‌های مسوول ارائه شده است.این منبع مطلع با رد برخی اخبار مبنی بر احتمال دستگیری فرزند نایب رئیس مجلس گفت: با استعلامی که از دستگاه‌های انتظامی و امنیتی شده، این موضوع منتفی است.سیدعلیرضا صدر دارای یک فرزند است.

اجبار منافقین به خروج از عراق

سران گروهک‌ منافقین سرانجام به خواست ملت عراق تن داده و با ارسال نامه‌ای به‌ دفتر سازمان ملل در بغداد، نسبت به‌ خروج از عراق اعلام آمادگی کردند.

به‌ گزارش فارس، پیش از این دولت عراق اعلام کرده بود اعضای گروهک تروریستی منافقین باید تا پایان سال 2011 میلادی خاک عراق را ترک کنند. در همین راستا،‌یک منبع آگاه‌ اعلام کرد: سرکرده‌ این گروهک در فرانسه‌ با ارسال نامه‌ای به‌ دفتر سازمان ملل در عراق، نسبت به‌ خروج از این کشور اعلام آمادگی کرده‌ است.وی گفت: منافقین در نامه‌ خود اعلام کرده‌اند به‌ شرطی که‌ سازمان ملل روند خروج آنها از عراق را نظارت کند، آنها آماده‌ خروج از عراق هستند. اعضای گروهک تروریستی منافقین که‌ از سوی بیشتر کشورهای جامعه بین‌الملل در فهرست گروه‌های تروریستی قرار دارند، از سال 1986 وارد خاک عراق شده‌ و در اردوگاه‌ اشرف در استان دیاله‌ ساکنند.

هیات منصفه جوانفکر را مجرم شناخت

مدیرمسوول روزنامه ایران به اتهام نشر مطالب خلاف موازین اسلامی در ویژه نامه خاتون، با اکثریت آرای اعضای هیات منصفه مطبوعات مجرم شناخته شد.به گزارش مهر، علی‌اکبر کسائیان، سخنگوی هیات منصفه مطبوعات با اعلام این خبر افزود: هیات منصفه مطبوعات با اکثریت آرا علی اکبر جوانفکر را مجرم دانست.

بنا براین گزارش مدیرعامل روزنامه ایران در جریان دفاع خود پیرامون اتهامات نشریه خاتون با بیان این‌که دستگاه قضا متاثر از جو سیاسی اقدام به صدور کیفرخواست کرد، گفت: من بیگناه و مظلومانه محاکمه شدم و این نشریه هیچ مشکلی ندارد.به گفته سخنگوی هیات منصفه مطبوعات رای هیات منصفه به قاضی سیامک مدیر خراسانی، ریاست دادگاه ارسال شده و قاضی یک هفته فرصت دارد رای نهایی را صادر کند.

عون: ایران قدرت برتر منطقه است

میشل عون، رئیس جریان آزاد ملی لبنان تاکید کرد جمهوری اسلامی ایران قدرت برتر منطقه راهبردی خاورمیانه است.

به گزارش مهر، میشل عون طرح اتهام آمریکا علیه ایران در مورد تلاش برای ترور سفیر عربستان در واشنگتن را غیرعقلانی خواند و گفت:‌ طرح این موضوع از عجز آمریکا در برابر قدرت رو به رشد ایران در منطقه ناشی می‌شود.وی در دیدار جمعه گذشته خود با غضنفر رکن آبادی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در لبنان، آخرین تحولات منطقه و روابط دوجانبه‌را مورد گفت‌وگو و تبادل‌نظر قرار داد.رئیس جریان آزادی ملی لبنان، وضعیت مقاومت در شرایط پیچیده فعلی خاورمیانه را روبه پیشرفت توصیف کرد و گفت: دلیل پیشرفت و موفقیت ما این است که رویکرد صحیحی را انتخاب کرده‌ایم.

آمریکا از ایران می‌ترسد

یک روزنامه‌نگار و تحلیلگر برجسته سیاسی در گفت‌وگو با پرس تی‌وی گفت، آمریکا از ایران بشدت هراس دارد.

الکساندر پروخانوف گفت: من بتازگی از بوشهر برگشتم و با متخصصان روسیه‌ای که نیروگاه این شهر را اداره و هدایت می‌کنند، مذاکرات زیادی داشتم. من مطمئن هستم متخصصان روسی که در این نیروگاه فعالیت می‌کنند، از همه بیشتر می‌دانند که فعالیت‌های هسته‌ای ایران تا کجاست و من اطمینان دارم برنامه هسته‌ای ایران کاملا صلح‌آمیز است.

وی افزود: آمریکا نه تنها کشورهای زیادی را در دنیا مدیریت می‌کند، بلکه روی سازمان‌های جهانی از جمله سازمان بین‌المللی انرژی اتمی نفوذ زیادی دارد و این سازمان نه می‌تواند و نه می‌خواهد که واقع‌بینانه و منطقی برنامه‌های هسته‌ای کشورهای مختلف را بررسی کند و فکر می‌کنم این سازمان از دستورات کشور آمریکا تبعیت می‌کند.پروخانوف خاطرنشان کرد: فکر می‌کنم آمریکا مانند مرگ از ایران می‌ترسد؛ نه به این دلیل که پتانسیل نظامی ایران خیلی قوی است بلکه از ایران مثل مرگ می‌ترسد؛ چرا که این کشور از مراکز اصلی انقلاب اسلامی و بیداری اسلامی است و این یک نیرویی است که در آینده نزدیک یا کمی دور می‌تواند کشور آمریکا را از بین ببرد و آمریکا به دنبال دفاع از خود است و نمی‌خواهد که این رژیم یک نمونه برای کشورهای دیگر باشد و آنها را به خود جذب کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها