عقب‌نشینی اردوغان

رجب طیب اردوغان، نخست‌وزیر ترکیه اعلام کرد اظهاراتی که به نقل از او، درخصوص ایجاد دولت لائیک در مصر منتشر شده، خطای ترجمه بوده است. وی در گفت‌وگو با شبکه تلویزیونی ترکی دریم، با اعلام این مطلب افزود: منظور من در آن سخنان، تاسیس دولتی با آزادی تمام ادیان در مصر بوده است.
کد خبر: ۴۲۹۶۹۴

اردوغان در این گفت‌وگو از مردم مصر خواست دولت و قانون اساسی خود را براساس احترام به خواست مردم مصر و همچنین حقوق اقلیت‌ها و آزادی ادیان پایه‌ریزی کنند.

همچنین روزنامه حریت ترکیه به نقل از اردوغان گزارش داد: وی با محمود احمدی‌نژاد،‌رئیس‌جمهور ایران درباره تحولات منطقه بخصوص کشور سوریه گفت‌وگو کرده است. رئیس‌جمهور ایران پس از گفت‌وگوی تلفنی فرستاده ویژه‌ای را به ترکیه اعزام کرد و من با این فرستاده به تبادل‌نظر پرداختم.

اردوغان ادامه داد قصد دارد حاکان فیدان، رئیس سازمان اطلاعات ترکیه را برای بحث و تبادل‌نظر درباره مساله سوریه، به ایران اعزام کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها